Facebook Pixel "Ο πόλεμος συνεχίζεται την Κυριακή!"
| 2013-04-10 11:11:00

"Ο πόλεμος συνεχίζεται την Κυριακή!"

"Ο πόλεμος συνεχίζεται την Κυριακή!"

Κάλεσμα των οργανωμένων του Άρη στον κόσμο να γεμίσει το "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν για μία ακόμη φορά Super 3 και Ιερολοχίτες μέσα από τα ερτζιανά και την συχνότητα των "Α.Ν 98,7" το βράδυ της Τρίτης (09/04).

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη αναφέρθηκαν κυρίως στη νίκη επί του Ατρόμητου και στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Μπράβο στους παίκτες για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν. Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση και η αδικία, που κάποιοι βούρκωσαν. Θέλουμε να είναι έτσι και στα επόμενα παιχνίδια, όπως και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο πόλεμος συνεχίζεται. Πήραμε μια "μάχη" το Σάββατο. Όποιος έχει στο μυαλό του ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι εύκολο, κοιμάται όρθιος! Ο Αστέρας θα έρθει για να κερδίσει τον ΑΡΗ, ο οποίος πρέπει να κάνει ακριβώς το ίδιο".

Στο πλαίσιο αυτών, απευθύνθηκαν επίσης και στον κόσμο, καλώντας τον να γεμίσει το "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή (14/04), θέτοντας τον έτσι προ των ευθυνών του, για ένα ματς που όπως τόνισαν, η νίκη δεν είναι σε καμία περίπτωση δεδομένη, ενώ έκαναν γνωστό πως θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης, ώστε να αποφευχθούν περιστατικά που μπορεί να βλάψουν την ομάδα.

Πηγή: allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags