Οι αντιδράσεις από τον κόσμο ξεκίνησαν από το άκουσμα της είδησης πως ο Νίκος Νταμπίζας θα πάρει πόστο στο νέο Παναθηναϊκό, έχοντας ουσιαστικά τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει πως το έχει πάρει απόφαση, όμως αυτό το ενδεχόμενο έχει ενοχλήσει τον κόσμο.

Γκρίνια για τον Νταμπίζα υπήρξε και στο τελευταία ματς κόντρα στη Βέροια και πολλοί αναρωτιούνται προς τι αυτή επιμονή, τη στιγμή που μπορεί να βρεθεί και κάποιος άλλος για το πόστο, ο οποίος να έχει και τη συμπάθεια του κόσμου.

Τα πράγματα τη νέα σεζόν θα είναι δύσκολα. Το μπάτζετ μειωμένο και οι επιλογές που θα γίνουν πρέπει να είναι επιτυχημένες, καθώς δεύτερη χρονιά στα ρηχά και μάλιστα στην εκρητική Λεωφόρο, δεν θέλει κανείς να τη σκέφτεται.

Αν η δουλειά και οι επιλογές του Νταμπίζα, εφόσον αναλάβει, αποδειχθούν επιτυχημένες, μπορεί ο κόσμος να μαλακώσει. Μέχρι να αποδειχθεί αυτό, όμως, τι γίνεται; Κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και ο τεχνικός διευθυντής "με το ερυθρόλευκο παρελθόν" και "τη μικρή εμπειρία" -όπως λέγεται στα πράσινα στέκια- δεν τα καταφέρει στο χτίσιμο του το νέου Παναθηναϊκού, ποιος μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις;