Facebook Pixel «Πρώτα η Τρίπολη, μετά οι μεταγραφές»
| 2013-04-25 18:12:00

«Πρώτα η Τρίπολη, μετά οι μεταγραφές»

«Πρώτα η Τρίπολη, μετά οι μεταγραφές»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το φιλικό της 13ης Μαΐου μεταξύ της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 και μικτής ομάδας Ποντίων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στη μνήμη της ποντιακής γενοκτονίας, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και το σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη είπε:

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μεθαύριο, η προσοχή μας όλων σε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζεις πάντα για το καλύτερο, όλοι είναι σε καλή κατάσταση. Τα μεταγραφικά θα τα δούμε μετά το παιχνίδι, προέχει για μας το παιχνίδι του Σαββάτου στην Τρίπολη».

Για τη συμμετοχή του με την ομάδα της εθνικής του 2004 τόνισε:

«Ο αγώνας είμαι συμβολικός κι εμείς θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή… Θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά που ήταν το 2004 που δεν είναι εν ενεργεία, γιατί ακόμη κάποια παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο. Για μένα προσωπικά είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή ελπίζω ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας να πετύχει τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. Ελπίζουμε να πετύχουμε το καλύτερο, μετά το 2004 για πρώτη φορά εκείνη η εθνική θα αγωνιστεί στο γήπεδο. Και για μας θα είναι πολύ όμορφα και ελπίζω να έχει αρκετό κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags