Facebook Pixel Ρότσα: "Αυτός θα σας εκπλήξει"
| 2013-05-03 09:18:00

Ρότσα: "Αυτός θα σας εκπλήξει"

Ρότσα: "Αυτός θα σας εκπλήξει"

Ο Ρότσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άμεσο συνεργάτη του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. 

Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη στη "SportDay": 

Για το αν ο Αναστασίου είναι η σωστή επιλογή: "Ναι, εφόσον αναλάβει ο Γιάννης και οι δύο συνεργάτες του, ο Άγγλος και ο Ολλανδός είναι μία σωστή απόφαση. Βέβαια χρειάζεται υπομονή, στήριξη και πίστωση χρόνου. Ειδικά ο Στιβ Ρούτερ, που λέγεται ότι θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη, αλλά και ο Γιούσεφ Φος, ο Ολλανδός γυμναστής, έχουν μάθει στην ηρεμία του εξωτερικού και εδώ θα νιώσουν μεγαλύτερη πίεση. Ο Στιβ θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη σε πολλά πράγματα. Θα το δείτε".

Για το τι συνέβη με τη διοίκηση: "Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα βγάζεις και κάποια που δεν βγαίνουν προς τα έξω, διότι είναι συζητήσεις μεταξύ δύο. Είναι θέμα αρχών. Και στο παρελθόν έχω κρατήσει ίδια στάση. Η ζωή είναι πιο σκληρή από ένα τέτοιο γεγονός".

Για τη νέα σεζόν: "Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερη. Κάποια πράγματα που γίνονται φαίνονται, κάποια άλλα δεν φαίνονται. Και όταν χτίζεις μία ομάδα, όπως κάνει τώρα ο Παναθηναϊκός, δεν φαίνεται. Πλέον η πρώτη ομάδα μπαίνει σε άλλη βάση και θέλει στήριξη".

Για την επιστροφή στη Λεωφόρο: "Η Λεωφόρος είναι έδρα, αλλά θέλει προσοχή από τον κόσμο. Σίγουρα όσοι πάνε στο γήπεδο, θέλουν να έχουν τις ανέσεις τους, κάτι που στη Λεωφόρο δεν υπάρχει σε κάποιο βαθμό. Τώρα, όμως, είναι ανάγκη να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, αφού είναι και μεγάλο το οικονομικό βάρος της παραμονής στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω σύντομα ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags