Σε λίγες μέρες θα παίξουν στο παιχνίδι της χρονιάς. Στο κορυφαίο διασυλλογικό γεγονός κάθε έτους στο ποδόσφαιρο. Στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Με την Μπάγερν να θέλει να φτάσει στις πέντε ευρωπαϊκές κούπες και την Ντόρτμουντ στις δυο.

Αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά…

Να, όμως, που έχουν να δώσουν ένα ακόμα παιχνίδι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά το ματς είναι αδιάφορο. Η Μπάγερν είναι σίγουρα 1η και η Ντόρτμουντ σχεδόν σίγουρη 2η.

Με κρυμμένους άσσους

Από την άλλη πλευρά είναι και τι θα κάνουν οι προπονητές. Θα είναι, λοιπόν, πρόβα τελικού το ματς για να δούνε πόσο ζυγίζει η κάθε ομάδα; Θα μπλοφάρουν και θα προτιμήσουν το κρυφτούλι, όπως συμβαίνει πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις, κρατώντας κρυμμένους άσσους στο μανίκι για τον τελικό;

Και τι θα συμβεί τελικά; Θα βγει ματσάρα ο αγώνας όπως αρμόζει σε δυο φιναλίστ Τσάμπιονς Λιγκ; Με ρυθμό, ανοιχτό παιχνίδι και ωραία μπάλα; Γιατί όχι; Έχουν αποδείξει, άλλωστε, τις μεγάλες δυνατότητές τους.

Κάθεσαι και το βλέπεις

Θες, δεν θες, λοιπόν, κάθεσαι και το παρακολουθείς για να δεις τι θα γίνει. Και μπορεί ο Γκέτσε να μην παίζει σ΄ αυτό το ματς, αλλά όπως και να το κάνουμε το πικάρισμα υπάρχει από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν. Είναι, άλλωστε, το πρόσωπο των ημερών. Και κάνει, βέβαια, αγώνα δρόμου μήπως προλάβει τον τελικό.

Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν, λίγες ώρες πριν την ανάσταση και τη μαγειρίτσα.