Facebook Pixel «Έτοιμοι για την κούπα»
| 2013-05-09 19:00:00

«Έτοιμοι για την κούπα»

«Έτοιμοι για την κούπα»

Ο Φρανσουά Μοντεστό τονίζει πως ο Αστέρας είναι η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του να είναι έτοιμη για την κατάκτηση του κυπέλλου. Πολύ σίγουρος φαίνεται...

 

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το τρόπαιο. Είναι μαθημένος για τέτοια ματς και τελικούς και στόχος είναι πάντα να κερδίζει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης.

Είναι η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε.Είναι ένας πολύ διαφορετικός τελικός. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και είναι σημαντικό για μας ότι μέσα από ένα ματς μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι. Για μένα αυτό που θα κρίνει το ματς είναι η απόδοσή μας.

Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που θα παίξουμε. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Για να βρίσκεται εδώ ο Αστέρας, μόνο τυχαία δεν το έχει κάνει. Πολλοί μπορεί να περίμεναν τον ΠΑΟΚ αλλά ο Αστέρας δίκαια τον κέρδισε και πέρασε. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι να πάρουμε το Κύπελλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags