Για ακόμα μία φορά σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας η διαιτησία ήταν στο επίκεντρο, κάτι φυσιολογικό αν κρίνουμε και από τον τελικό του Κυπέλλου και τις αποφάσεις των Γιάχου και Τριτσώνη.
Ο Παναθηναϊκός και οι εκπρόσωποί Παναγόπουλος, Κωνσταντίνου και Μπαλομένου τόνισαν πως θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο μόνο κακό μπορεί να κάνει στον Συναιτερισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να επανεξετάσουμε τις μεθόδους αξιολόγησης και τον τρόπο ορισμού. Συμβαίνουν συνεχώς τα ίδια πράγματα και δεν αλλάζουν» για να απαντήσει ο Γιάννης Μώραλης: «Περιμένω τις προτάσεις σας και θα τις μελετήσουμε" ήταν η απάντηση του προέδρου, Γιάννη Μώραλη».
Πηγή: gazzeta.gr
Αλλαγές σε διαιτησία ζήτησαν οι «πράσινοι»!
| 13/05/13 - 18:50
Η διαιτησία και οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν, ήταν το επίκεντρο συζήτησης στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Από Παναθηναϊκό υπήρξαν προτάσεις με τον Καϋμενάκη να φωνάζει με αφορμή την διαιτησία του Γιάχου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο