Μετά το πέρας του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Λιθουανία στο Βίλνιους, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου, θα σταθμίσει τα δεδομένα ο Γιώργος Καραγκούνης προκειμένου να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της λαμπρής του καριέρας.

Αυτό ξεκαθαρίστηκε στην προχθεσινή συνάντηση που είχε ο αρχηγός της Εθνικής μας με τον σύμβουλο της διοίκησης του "τριφυλλιού", Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος του παρέθεσε το πλάνο για το "χτίσιμο" του νέου Παναθηναϊκού και του επισήμανε πόσο μεγάλη ανάγκη τον έχει η ομάδα για να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος, αλλά δεν υπήρξαν πολλές περαιτέρω λεπτομέρειες. Αλλωστε, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει νέο ραντεβού του Καραγκούνη με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει το "παρών" όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο "Κάρα" είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει πάρει την απόφασή του το αργότερο μέχρι τα τέλη Ιουνίου, σταθμίζοντας τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή και έχοντας "καθαρίσει" το μυαλό του όλο αυτό το χρονικό διάστημα που θέλει να σκέφτεται μόνο τις υποχρεώσεις του στην εθνική μας ομάδα. Θα πρέπει ωστόσο να θεωρείται βέβαιο ότι θα πραγματοποιήσει συνάντηση είτε παρουσία του ίδιου είτε μέσω του εκπροσώπου του Πασχάλη Τουντούρη, με τη διοίκηση της Φούλαμ, η οποία κρατάει ανοιχτό ακόμα ένα "παράθυρο" και δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα μέχρι πρότινος προγνωστικά που ανέφεραν ως δεδομένο το "διαζύγιο" με τον Ελληνα μέσο.