Facebook Pixel "Δεν θέλω να γυρίσω"
| 2013-05-26 17:00:00

"Δεν θέλω να γυρίσω"

"Δεν θέλω να γυρίσω"

Με συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", ο Φάνης Γκέκας μίλησε για την αγάπη των φίλων της Ακισάρ προς το πρόσωπό του και το περίφημο τραγούδι που του αφιερώθηκε, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Φάνη Γκέκα

-Στην Τουρκία έγραψαν ότι ανανεώθηκε αυτόματα το συμβόλαιό σου για ένα ακόμα χρόνο, από τη στιγμή που η Ακχισάρ παρέμεινε στην κατηγορία. Ισχύει;

"Όχι, είμαι ελεύθερος. Δεν υπήρχε κάποια ρήτρα. Το μόνο που ισχύει είναι ότι έχω δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο ότι η Ακχισάρ θα είναι η πρώτη ομάδα που θα μιλήσω αν συνεχίσω στην Τουρκία".

-Έγινες σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Ακχισάρ, καθώς τα γκολ που πέτυχες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την παραμονή στη Super League.

"Ήταν σημαντικά γκολ, αλλά πάνω απ' όλα υπήρξε ομαδική δουλειά. Κάποιοι έτρεχαν και δούλευαν σκληρά για να φτάσει η μπάλα σε μένα. Όλα τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά".

-Θεωρείς ότι σου ταίριαζε και το στιλ παιχνιδιού της Ακχισάρ;

"Σίγουρα αυτό βοήθησε πολύ. Από κάποια στιγμή και μετά ο προπονητής προσάρμοσε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας έτσι ώστε να κάνω περισσότερες ευκαιρίες και να σκοράρω".

-Σκέφτεσαι τον επαναπατρισμό;

"Όχι, γιατί να επιστρέψω;"

-Ελεύθερος είσαι, ενδεχομένως να σου γίνει κάποια κρούση...

"Δεν θέλω να γυρίσω. Θέλω να συνεχίσω στην Τουρκία ή να πάω σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα".

-Λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα;

"Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, τι θα γίνει αύριο, μεθαύριο. Η οικονομική κρίση επηρεάζει όλους τους τομείς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει μεγάλη κρίση. Όσο μπορώ θέλω να παίξω στο εξωτερικό".

-Πώς σε υποδέχτηκαν στην Ακχισάρ;

"Με πολύ ενθουσιασμό και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Δέθηκα πολύ γρήγορα με την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και φυσικά τον κόσμο".

-Την τελευταία αγωνιστική που εξασφαλίσατε και την παραμονή στην κατηγορία, οι συμπαίκτες σου στα αποδυτήρια σου αφιέρωσαν ένα τραγούδι. Τι έλεγαν οι στίχοι του;

"Είναι ένα τραγούδι που έγραψαν τρεις οπαδοί της Ακχισάρ για εμένα και αναφέρεται στη βοήθεια που πρόσφερα στην ομάδα".

-Εκτός από το τραγούδι, όμως, είδαμε και οπαδούς να κυκλοφορούν με T-shirt, στο οποίο ήταν τυπωμένο το πρόσωπό σου και έγραφε πάνω "δεν είναι ο Δίας, ούτε ο Περσέας".

"Αυτός είναι ένας στίχος από το τραγούδι που έγραψαν οι τρεις οπαδοί της ομάδας. Εισέπραξα πολύ αγάπη από όλους και οφείλω και εγώ από την πλευρά μου να πω ένα ευχαριστώ, στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags