Facebook Pixel «Κρατάμε τη θέληση και την αποφασιστικότητα»
| 2013-05-28 17:10:00

«Κρατάμε τη θέληση και την αποφασιστικότητα»

«Κρατάμε τη θέληση και την αποφασιστικότητα»

Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης μίλησε στη NOVA για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ  με την ομάδα του Ατρόμητου όσο και το παρελθόν μεταξύ των δύο ομάδων, τονίζοντας πως ελπίζει η ομάδα του να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη την Τετάρτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κληρονομιά γνώσεων που άφησε ο εντός έδρας αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά τον ΠΑΟΚ:

«Κρατάμε τη θέληση, την αποφασιστικότητα, την ψυχή που έδειξαν τα παιδιά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί όπως ξέρετε το να παίζεις αυτήν την περίοδο ανά τρεις ημέρες κρίσιμα παιχνίδια είναι δύσκολο αλλά οι δικοί μας προσπάθησαν πάρα πολύ και τα κατάφεραν».

- Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα στοιχεία αυτά συνθέτουν και το αντίδοτο σε περίπτωση κατά την οποία η αναμέτρηση δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε;

«Εμείς είχαμε σκοπό . ο πρώτος μας στόχος την Τετάρτη ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οπως ήταν και στην Τρίπολη. Εκεί καταφέραμε να παίξουμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, την Τετάρτη όχι και τόσο καλό, αλλά αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι μεγάλος, είναι μπροστά μας κι εμείς θα πρέπει να κερδίζουμε».

- Αν όπως είπαμε τι κρατάτε, τι δε θα θέλατε να ξαναδείτε από τον αγώνα της Κυριακής;

«Εχουμε να δούμε λάθη αυτοσυγκέντρωσης, αρκετά αβίαστα λάθη με την μπάλα, θα πρέπει να το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, να δούμε αν ήταν λόγω κούρασης ή λόγω άγχους, θα πρέπει να ελευθερωθούμε κι άλλο. Εντάξει κι ο Αστέρας βέβαια είναι μια καλή ομάδα, σκληρή ομάδα, πιέζει πάρα πολύ καλά και δε σ' αφήνει να παίξεις στρωτό και καλό ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε την Τετάρτη να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

- Υπήρξατε και ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας, οπότε γνωρίζετε κάτι περισσότερο σε σχέση με τους προκατόχους σας σ' αυτή τη θέση. Γιατί πρέπει η ομάδα αυτή να έρθει σε φάση η οποία η πίεση είναι στο απόλυτο για να μπορέσει ν' αποδώσει και να πάρει πράγματα τα οποία έχει δείξει να δικαιούται;

«Δεν είναι η στιγμή να συζητήσουμε τι πήγε στραβά. Ο στόχος είναι ακόμη ανοικτός για όλες τις ομάδες είναι μπροστά μας. Πάντως αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι ακόμη πιο δύσκολο να αντιδράς κι εφόσον το κάνουν μπορούν να το κάνουν και σε πιο . εύκολες περιπτώσεις όπως το λέτε. Εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον Ατρόμητο στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί».

- Με αναντίρρητο δεδομένο πως οι ομάδες είναι πολύ γνώριμες μεταξύ τους κι ενδεχομένως πολλά να κρίνονται στις λεπτομέρειες, εσείς που πιστεύετε πως μπορεί να κριθεί ο τελευταίος, εντός έδρας, αγώνας για τη φετινή σεζόν;

«Και πάλι στη θέληση, στη συγκέντρωση, ποιος θα είναι πιο καλός , πιο δυνατός, πιο τυχερός αυτός θα κερδίσει το παιχνίδι, όπως ήταν κι όλα τα προηγούμενα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags