Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 1-1
 
Ο Παναιτωλικός μπήκε από νωρίς δυνατά στο ματς και πίεσε τη Νίκη, η οποία είχε αρκετό κόσμο στο πλευρό της! Έτσι λοιπόν η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Αγρινίου ήρθε στο 9΄, όταν ο Μπακάκης από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
 
Τελικά η δικαίωση για τον Παναιτωλικό ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Καμαρά να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος στην άμυνα της Νίκης και παιρνόντας τον Βούρα έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για το 1-0.
 
Στην επανάληψη η Νίκη πίεζε και τελικά ήρθε η ισοφάρισε έστω και αργά. Ο Βέρτζος ΄στο 83΄ πήρε καλύτερη θέση μετά από εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά νίκησε τον Τακίδη για να γράψει το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου
 
Μπορεί ο «γηραιός» να ήταν καλύτερος και να έχανε ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα.
 
Το λάθος στην άμυνα του Ηρακλή, ο Γιένγκα πήρε τη μπάλα και έκανε εύκολα το 1-0 για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο κράτησε με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος και συνδυασμό με το 1-1 στο άλλο ματς ξέφυγε με 2 βαθμούς από τους Αγρινιώτες.
 
Η Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός Βόλου 4 1-0
2. Παναιτωλικός 2 1-1
3. Ηρακλής 1 0-1
4. Νίκη Βόλου 1 1-1
 
1η αγωνιστική
Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 1-1 (83΄Βέρτζος- 13΄ Καμαρά)
Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (45΄ Γιενγκά)
 
2η αγωνιστική (5/6)
Παναιτωλικός-Ηρακλής 20:00 (OTEtv)
Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου (OTEtv)