Facebook Pixel «Μέσα Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει το θέμα Παπάζογλου»
| 2013-06-04 22:46:00

«Μέσα Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει το θέμα Παπάζογλου»

«Μέσα Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει το θέμα Παπάζογλου»

Το σήριαλ της παραμονής ή όχι του Θανάση Παπάζογλου στον ΟΦΗ αναμένεται να κρατήσει λίγο καιρό ακόμα. Ο 25χρονος επιθετικός του ΟΦΗ προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά και κάτι τέτοιο δεν περνάει απαρατήρητο από αρκετές ομάδες της Αγγλίας (π.χ. Τσάρλτον) ή της Γερμανίας (π.χ. Ντούισμπουργκ).

Επ” αυτού του θέματος μίλησε στο Gentikoule ο εκπρόσωπος του Θανάση Παπάζογλου, Πασχάλης Τουντούρης που ανέλυσε όλα τα δεδομένα που αφορούν μια πιθανή μεταγραφή του επιθετικού του ΟΦΗ. Αρχικά για την χρονιά που ολοκληρώθηκε μας τόνισε ότι «είχαμε μια άριστη συνεργασία με τον ΟΦΗ και ως γνωστόν η ομάδα προχώρησε τον περασμένο Γενάρη στην ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο ακόμα. Κάτι που αποδεικνύει τόσο την δική μας διάθεση για τις συνθήκες που συνάντησε ο Θανάσης στον ΟΦΗ, όσο και για την διάθεση της ομάδας απέναντι σε εκείνον» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «ο ΟΦΗ είναι ένα σωματείο που έχει στο dna του την ικανότητα να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από όχι και τόσο καλές χρονιές. Και αυτό φάνηκε στην περίπτωση του Θανάση».

Σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Παπάζογλου σε ομάδα του εξωτερικού, ο κύριος Τουντούρης υπογράμμισε ότι «θα φύγουμε μόνο αν προκύψει κάτι σημαντικό και εξαιρετικό. Για τον Θανάση δεν αποτελεί ούτε ψύχωση, ούτε αυτοσκοπός η μεταγραφή του σε μια ομάδα του εξωτερικού. Θέλουμε να γίνει το καλύτερο, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΟΦΗ με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο και καταλαβαίνετε ότι έχει και εκείνος τον πρώτο λόγο».

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags