Facebook Pixel Σίγουρος ο Γκέκας!
| 2013-06-05 19:49:00

Σίγουρος ο Γκέκας!

Σίγουρος ο Γκέκας!

Ο Φάνης Γκέκας εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη της Ελλάδας στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Λιθουανία, ωστόσο δεν ήταν σίγουρος για το αν θα σκοράρει.

Αρχικά ο Φάνης Γκέκας σημείωσε: «Θέλουμε μόνο τη νίκη. Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση από ότι δείχνει τις προπονήσεις. Εντάξει είναι τέλος περιόδου, αλλά αυτά δεν μπορούμε να τα πούμε αυτή τη στιγμή. Προέχει το παιχνίδι της Παρασκευής, εμείς είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς όπως και να έρθουν».

Για το αν περιμένει η ομάδα να βγάλει εγωισμό η ομάδα: «Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μετά απο άσχημα αποτελέσματα καταφέρνουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Και την Παρασκευή, όποιες συνθήκες κι αν έχουμε πρέπει να πάμε να κερδίσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε»

Για το αν η Εθνικής ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της Βοσνίας για να πάει την πρώτη θέση που δίνει απευθείας πρόκριση;: «Πιστεύω πρώτα από όλα κοιτάμε τη δικιά μας την ομάδα, να πάρουμε τα πέντε παιχνίδια που θέλουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν θα σκοράρει: «Θα δούμε την Παρασκευή»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags