Facebook Pixel Στα άκρα Κόκκαλης-Μελισσανίδης!
| 2013-06-06 08:35:00

Στα άκρα Κόκκαλης-Μελισσανίδης!

Στα άκρα Κόκκαλης-Μελισσανίδης!

Γιατί είναι στα μαχαίρια οι δύο ισχυροί οικονομικά άνδρες; 

Στα χαρακώματα βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες η Emma Delta, το επενδυτικό σχήμα που αγόρασε με τη συμμετοχή και του Δημήτρη Μελισσανίδη τον ΟΠΑΠ και η Ιντραλότ, συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη, η οποία εδώ και περίπου 15 χρόνια είναι βασικός προμηθευτής του οργανισμού.

Οσα είχαν συμβεί πριν από την κατάληξη του διαγωνισμού, στο τέλος Απριλίου, όταν και υπήρχε ένταση στις σχέσεις των δύο πλευρών, μοιάζει με κάτι πολύ χαλαρό μπροστά σε αυτό που εξελίσσεται και όσοι παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα κρατούν την ανάσα τους.

Οι Τσέχοι συμπαίκτες του Μελισσανίδη ακολουθούν σκληρή γραμμή και χωρίς ίχνος υπερβολής τραβάνε στα άκρα την κόντρα. Οχι μόνο με τα εξώδικα που στέλνουν σε ΟΠΑΠ και ΤΑΪΠΕΔ αλλά και με τη στάση που κρατούν σε όλα τα ραντεβού με τους αρμόδιους και τους χαρακτηρισμούς που κάνουν. Σε όλα καταγγέλουν παρασκηνιακές κινήσεις της Ιντραλότ για τις συμβάσεις που εκκρεμούν, μιλούν για προσθήκες παραγράφων, όρων και συστημάτων σε αυτές και φυσικά εκκατομυρίων σε αμοιβές.

Ανθρωποι που ξέρουν καλά όσα έχουν διαμειφθεί λένε πως δεν είναι δυνατό να υπάρξει ειρήνη, ακόμα και αν προσπαθήσουν κοινοί φίλοι από το παρελθόν, όπως έγινε και πρόσφατα. Ο Μελισσανίδης, που έχει στείλει τα μηνύματά του και στη διοίκηση του ΟΠΑΠ αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι αρκετά ήρεμος και μαζί με τους Τσέχους συμπαίκτες του αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, με ό,τι σημαίνει αυτό. Παρατηρητές της αγοράς παιγνίων πάντως επισημαίνουν πώς είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Κόκκαλη να πάρει τις συμβάσεις. Και ο Μελισσανίδης με τους Τσέχους το ξέρουν αυτό...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags