Facebook Pixel Λάζαρος, για τον πόνο των ματιών... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-06-07 23:36:00

Λάζαρος, για τον πόνο των ματιών... (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάζαρος, για τον πόνο των ματιών... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γκολ του Χριστοδουλόπουλου (20΄) αρκούσε για να κερδίσει η κακή Εθνική 1-0 τη Λιθουανία στο Βίλνιους. Αντί να παίξει μπάλα, έπαιξε με τη φωτιά, αλλά πήρε το τρίποντο κι έμεινε ζωντανό το όνειρο της Βραζιλίας.

Με μια διαδικαστική τελείως εμφάνιση, η Εθνική με το γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 20` πήρε τη νίκη από τη Λιθουανία στο Βίλνιους. Έτσι, η Εθνική μας παρέμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Βοσνία, αλλά κακά τα ψέμματα μετά το 1-1 της Σλοβακίας με το Λιχτενστάιν "παίζουμε" μόνοι μας για τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Κάκιστο το ματς, εκτός από τη νίκη κρατάμε την όρεξη του Λάζαρου και ευχόμαστε να μην έχουν πάθει τίποτα σοβαρό οι Χολέμπας (κυρίως) και Γκέκας. Να `μπαινε και το δοκάρι του "Σάλπι" στο 89` δεν θα ήταν άσχημα! Επόμενο ματς εκτός έδρας μς το Λιχτενστάιν τον Σεπτέμβριο.

Με Λάζαρο!

Λίγο ο χλοοτάπητας, λίγο... απ` όλα, ματς δεν υπήρξε στο ξεκίνημα, ούτε ρυθμός. Για την ακρίβεια, ούτε σουτ δεν είδαμε... Την πρώτη φορά που είδαμε κάτι αξιόλογο βάλαμε γκολ! Ο Χολέμπας σέντραρε από αριστερά και ο Χριστοδουλόπουλος με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1!! Στο 24` από το πουθενά πήγαμε να φάμε γκολ, αλλά ο Καρνέζης επενέβη έγκαιρα.

Κακά τα ψέμματα, το ματσάκι, δεν βλεπόταν, αλλά εμείς τη... δουλειά μας! Είχαμε μεν την κατοχή, χωρίς φάσεις δε, με τους Λιθουανούς να προσπαθήσουν να απειλήσουν από τα δεξιά, χωρίς αποτέλεσμα. Μ` αυτά και μ` αυτά, "φάγαμε" το πρώτο μέρος, με το 1-0 υπέρ μας.

Σφύρα το να τελειώνουμε...

Ο Χολέμπας είχε τραυματιστεί και ο Τζαβέλλας μπήκε στη θέση του στο β`, με τον Γκέκα να φτάνει μια ανάσα από το 0-2 στο 49` με κεφαλιά! Κούτσα-κούτσα, οι Λιθουανοί το ψιλοπάλευαν, αφού εμείς είχαμε βολευτεί, και στο 60` ο Καρνέζης ανησύχησε στο σουτ του Ιβασκεβίτσιους. Ο Γκέκας στο μεταξύ τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο "Σάλπι".

Παίζαμε λίγο με τη φωτιά, αλλά δεν κινδυνεύαμε, είναι η αλήθεια. Ο "Sam" στο 81` δεν μπόρεσε με πλασέ, με τον Σάντος να βάζει και τον Τζιόλη στο 85`. Αν έβαζε και ο "Σάλπι" στο 89` τη σουτάρα που πήγε δοκάρι, θα `μασταν φίνα!

ΣΚΟΡΕΡΣ: 20' Χριστοδουλόπουλος

ΔΟΚΑΡΙ: 90' Σαλπιγγίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 58' Εντ. Τσεσνάουσκις, 69' Ιβασκεβίτσιους - 35' Καραγκούνης, 55' Σαμαράς, 78' Σαλπιγγίδης

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ζούμπας, Στανκεβίτσιους, Μικολιούνας (73' Ζούλπα), Κιγιάνσκας, Μικούκις, Βορόμπσκι, Εντ. Τσεσνάουσκις, Πάνκα, Καλόνας, Ιβασκεβίτσιους (86' Ελιόσους), Ματουλεβίτσιους (86' Ντ. Τσεσνάουσκις).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας (46' Τζαβέλλας), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης (85' Τζιόλης), Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Γκέκας (65' Σαλπιγγίδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags