Στο Αγρίνιο, η Νίκη προηγήθηκε με τον Σκούφαλη, αλλά ο Πασχάλης Μελισσάς με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό! Εύκολα καθάρισε ο Ολυμπιακός Βόλου νικώντας με 4-0 στο Πανθεσσαλικό τον απογοητευτικό Ηρακλή (δύο ο Μπρέσκα, Σολάκης, Καπετάνος). Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Ηρακλή, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει με τη Νίκη εκτός.

Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου 2-1

Χωρίς ρυθμό ήταν στο ξεκίνημα το ματς στο Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να είναι ανεξήγητα νευρικοί, ψάχνοντας με γεμίσματα και βαθιές μπαλιές να απειλήσει τη Νίκη. Στο 28` δεν μέτρησε ορθά γκολ του Σίσιτς ως οφσάιντ, ενώ στο 34` ο Καμαρά έφτασε μια ανάσα από το 1-0, αλλά η άμυνα απομάκρυνε πάνω στη γραμμή!

Κόντρα στη ροή του ματς, πάνω που οι Αγρινιώτες πίεζαν, στο 40` η ομάδα της Ν.Ιωνίας βγήκε στην κόντρα και με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 0-1! Η απάντηση των "καναρινιών" ήταν γρήγορη, καθώς πριν από την εκπνοή ισοφάρισε σε 1-1 ο Μελισσάς με δυνατή κεφαλιά!

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο β` μέρος και στο 55` ο Κουτσοσπύρος για λίγο δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα! Στο 67` ο Φαβάλι ζήτησε πέναλτι για χέρι (μάλλον ήταν), αλλά δυο λεπτά μετά πάλι ο Μελισσάς έκανε το 2-1 με κεφαλιά από κόρνερ του Σίσιτς!

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 4-0

Δυνατά μπήκαν οι Βολιώτες στο ματς και μετά τις ευκαιρίες του Καπετάνου στο ξεκίνημα, στο 17` ο Σολάκης μετά το γύρισμα του Μπρέσκα έκανε το 1-0! Στο 34` ο Μπρέσκα κέρδισε το πέναλτι από τον Χουάντερσον και το μετέτρεψε σε γκολ ο Καπετάνος για το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Σολάκης στο 66` εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νατσούρα, έβγαλε στον Μπρέσκα που με σουτ έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 82` διαμόρφωσε το τελικό 4-0!