Facebook Pixel Πολύ τα... μπερδεύει ο Μπεργκ!
| 2013-06-15 19:35:00

Πολύ τα... μπερδεύει ο Μπεργκ!

Πολύ τα... μπερδεύει ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξή του παραδέχθηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γκέτεμποργκ!

Αρχικά ο Μπεργκ μίλησε για τον τραυματισμό του και τον λόγο που προπονείται με την Γκέτεμποργκ λέγοντας: "Ελπίζω να μπορώ να είμαι έτοιμος την 1η Ιουλίου αλλά δεν νομίζω".

Σε ερώτηση για το τι έγινε με το Αμβούργο, ανέφερε: "Μου είπαν ότι εγώ και κάποιοι ποδοσφαιριστές ακόμα δεν θα προπονούμαστε με την πρώτη ομάδα. Σίγουρα αυτό δεν είναι επαγγελματικό. Είμαι τραυματίας αλλά πάντα τα έδινα όλα για την ομάδα μου. Θα έπρεπε να το χειριστούν καλύτερα. Έχουμε όμως ένα νέο τεχνικό διευθυντή και ίσως θέλει να αποδείξει κάτι".

Είσαι πιο κοντά στην Γκέτεμποργκ από ότι πριν;
"Ίσως... μπορεί. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω κάποια μέρα".

Να έρθεις εδώ να βάλεις 15 γκολ και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πάλι;
"Αν ήταν τόσο απλό θα το είχα κάνει ήδη. Το ποδόσφαιρο μου αρέσει περισσότερο από κάθε τι. Θέλω να δω τι προοπτικές υπάρχουν πριν πάρω μια απόφαση".


Ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα είναι μια από αυτές;
"Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζω το ενδιαφέρον τους. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Πρέπει να μιλήσω με το Αμβούργο πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν πρέπει να διαβάζεται όμως μόνο τις εφημερίδες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags