Facebook Pixel Ο Γεωργίου "κέρδισε" τον Ουντότζι!
| 2013-06-16 11:03:00

Ο Γεωργίου "κέρδισε" τον Ουντότζι!

Ο Γεωργίου "κέρδισε" τον Ουντότζι!

Ποιο είναι το παρασκήνιο της μεταγραφής του νεαρού άσου στον Ατρόμητο;

Κάθε άλλο παρά ξαφνική ήταν η είδηση της απόκτησης του Φώτη Γεωργίου από τον Ατρόμητο. Στο φύλλο της 22ας Ιανουαρίου σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα, ενώ στο χθεσινό φύλλο σας ενημερώσαμε πρώτοι ότι υπάρχουν σε εξέλιξη προχωρημένες διαπραγματεύσεις αλλά και ότι ο παίκτης θεωρείται «κλεισμένος».

Χθες, λοιπόν, η ΠΑΕ του Περιστερίου ανακοίνωσε και τη σύναψη συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια με τον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Σαλόζε Ουντότζι που αποχωρεί.

Οι λόγοι είναι απλοί. Ο νεαρός άσος στα τελευταία δύο χρόνια (και πρώτα του στη μεγάλη κατηγορία) μέτρησε 63 συμμετοχές και πέντε γκολ στη Super League επιδεικνύοντας εξαιρετική διάρκεια και συνέπεια στις καλές εμφανίσεις. Εκτός αυτού, η ταχύτητά του (βέβαια γρήγορος είναι και ο Ουντότζι) σε συνδυασμό με τη δυνατότητά του για πλαγιοκοπήσεις ταιριάζουν γάντι στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει ο Γιώργος Παράσχος (και το οποίο επιθυμεί ο Γιώργος Σπανός), ενώ επιπλέον είναι και Ελληνας.

Τέλος, ήταν ο πρώτος σε κλεψίματα παίκτης του ΠΑΣ και 4ος στη Super League, πρώτος παίκτης (του ΠΑΣ) στα κερδισμένα φάουλ και 6ος στη συνολική κατάταξη, μοίρασε 4 ασίστ που μετουσιώθηκαν σε γκολ και 6 ασίστ που δεν κατέληξαν γκολ, ενώ, τέλος, τα εργομετρικά αγγίζουν το τέλειο. Θέλετε κι άλλα;

Στα υπόλοιπα θέματα, εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ανανέωση ή μη της συνεργασίας με Πίτου Γκαρσία και Ράντμαν αναμένονται μέχρι την Τρίτη, ενώ κινητικότητα (ελέω του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ) για τον Γιάννη Σκόνδρα θα υπάρξει στις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: Goal
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags