Facebook Pixel Η Ισπανία… δάγκωνε, ο Σουάρες την γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-06-17 03:13:00

Η Ισπανία… δάγκωνε, ο Σουάρες την γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ισπανία… δάγκωνε, ο Σουάρες την γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δύο τέρματα στο πρώτο μισάωρο, η Ισπανία νίκησε 2-1 την Ουρουγουάη στο Κονφεντερέσιον Καπ, όμως ο Σουάρες πέτυχε την γκολάρα της βραδιάς με απευθείας φάουλ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου ξεκίνησαν… φουριόζοι στην διοργάνωση, καθώς στο 32’ της αναμέτρησης προηγούνταν ήδη 2-0. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Πέδρο με σουτ που κόντραρε και το δεύτερο ο Ρομπέρτο Σολδάδο, μετά από εξαιρετική ασίστ του Φάμπρεγκας.

Μετά τα δύο γρήγορα γκολ, η Ισπανία ήλεγξε απόλυτα το ματς και το μόνο που κατάφερε η Ουρουγουάη ήταν να μειώσει στο 88’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σουάρες.

Αυτή ήταν η πρεμιέρα του 2ο ομίλου, με το άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής να είναι το Ταϊτή - Νιγηρία την Δευτέρα στις 22:00.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (77' Χάβι Μαρτίνεθ), Ινιέστα, Πέδρο (81' Μάτα), Φάμπρεγκας (65' Καθόρλα), Σολδάδο.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μαρτίν Κάσερες, Γκαργκάνο (63' Λοδέιρο), Ντιέγκο Πέρες (69' Φορλάν), Γκαστόν Ραμίρες (46' Άλβαρο Γκονσάλες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Λουίς Σουάρες, Καβάνι.
 







 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags