Facebook Pixel Πάει για το "μπαμ" με Σηφάκη!
| 2013-06-19 10:04:00

Πάει για το "μπαμ" με Σηφάκη!

Πάει για το "μπαμ" με Σηφάκη!

Ποια ομάδα της Σούπερ Λίγκας θέλει τον πρώην τερματοφύλακα του Άρη;

Το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη απασχόλησε μεταγραφικά στο παρελθόν τον Ατρόμητο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελληνας εν ενεργεία διεθνής τερματοφύλακας είναι και πάλι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της περιστεριώτικης ομάδας και είναι πολύ πιθανό το δεδομένο ενδιαφέρον να μεταφραστεί σε διαπραγματεύσεις για τη συνεργασία.

Ο 28χρονος κίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σαρλερουά, αλλά έχει ενημερωθεί από τους Βέλγους ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή Φελίς Ματσού. Μάλιστα, δεν παίρνει μέρος στην προετοιμασία που έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα, αφού του έχει ζητηθεί να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Σηφάκης δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει ο Ατρόμητος για τον «άσο», αλλά δεδομένα την έχει ξεχωρίσει και παραμονεύει στη... γωνία. Φυσικά, αν το «αστέρι» κάνει κίνηση και καταφέρει να κλείσει τον Κρητικό πορτιέρο, θα πρόκειται για ακόμα ένα μεταγραφικό μπαμ. Μην ξεχνάμε πως βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής στον πρόσφατο αγώνα με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπερασπίστηκε την εστία της Σαρλερουά σε 10 παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Σημειωτέον, ο Σηφάκης μετρά 15 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ έχει στο βιογραφικό του συνολικά 175 συμμετοχές στη Super League με ΟΦΗ, Ολυμπιακό και Αρη.

Κατά τα άλλα, μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν σχεδόν όλες οι υποθέσεις που αφορούν τις εσωτερικές ανακατατάξεις. Θα ολοκληρωθεί το deal με τον ΠΑΟΚ για την πώληση του Γιάννη Σκόνδρα, ενώ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παραμονή ή όχι των Βέλιμιρ Ράντμαν και Πίτου Γκαρσία. Σε αμφότερους έχει προταθεί ανανέωση συνεργασίας και τους έχει δοθεί διορία για να απαντήσουν. Σήμερα ή αύριο θα διαφανεί το τι μέλλει γενέσθαι, ούτως ώστε η διοίκηση να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

Στο μεταξύ, χθες έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, του γενικού αρχηγού Σπύρου Σοφιανού, του Γιώργου Παράσχου και όλων των συνεργατών του στο τεχνικό τιμ. Συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα της προετοιμασίας και δόθηκαν κατευθύνσεις.

Αναλυτικά, την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και πρώτη προπόνηση (στο αθλητικό κέντρο). Στις 2 και 3 του μήνα θα πραγματοποιηθούν ιατρικοί έλεγχοι σε δύο γκρουπ αλλά και εργομετρικές μετρήσεις. Στις 4 Ιουλίου θα γίνει προπόνηση και στις 5 η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Χάνια του Πηλίου και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags