Facebook Pixel Για ποιον δίνει 30 εκ. η Άρσεναλ;
| 2013-06-30 15:15:00

Για ποιον δίνει 30 εκ. η Άρσεναλ;

Για ποιον δίνει 30 εκ. η Άρσεναλ;

Πάει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να κάνει το "μπαμ" της χρονιάς!

Όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και περισσότερος κόσμος ασχολείται με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ που ναι μεν έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλην όμως βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων μέσα και έξω από το «Νησί».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία δημοσιεύματα του Αγγλικού Τύπου, η Άρσεναλ έχει ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών (κοντά στα 30,5 εκατομμύρια ευρώ) για τον διεθνή επιθετικό, τη στιγμή που πριν από λίγες ημέρες υπήρξε μυστική συνάντηση με τον Ντέιβιντ Μόγιες για να συζητηθεί ο νέος ρόλος του στη Γιουνάιτεντ.

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά τους, στην κυριακάτικη έκδοσή του ο «Guardian» αναφέρει ότι οι «κανονιέρηδες» προχώρησαν στη συγκεκριμένη πρόταση, περιμένοντας πλέον την απάντηση της Τσέλσι, με δεδομένη την πολύ καλή γνώμη που έχει για τον Ρούνεϊ ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Από την άλλη, η «Sun» αποκαλύπτει μυστικό τετ α τετ του 27χρονου φορ με τον νέο τεχνικό των πρωταθλητών Αγγλίας, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν και αυτός που του έδωσε το «βάπτισμα του πυρός» στην Πρέμιερσιπ σε ηλικία 16 ετών με τη φανέλα της Έβερτον.

Αντικείμενο της συζήτησης που είχαν ήταν το παράπονο - «οργή» από την πλευρά του Ρούνεϊ για το γεγονός ότι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε κάνει λόγο περί αιτήματος μεταγραφής από την πλευρά του παίκτη, λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν.

Παράλληλα, ο Ρούνεϊ δεν παρέλειψε να... γκρινιάξει και για το γεγονός ότι μετά την απόκτηση του Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο ίδιος είχε αναγκαστεί να παίζει διάφορους ρόλους στην ενδεκάδα και ενίοτε να βρίσκεται εκτός, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με την Ρεάλ.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η συνάντηση κατά πρώτο και κύριο λόγο βοήθησε τον 27χρονο επιθετικό να «ξαλαφρώσει, βγάζοντας κάποια πράγματα από μέσα του», ενώ έγινε κουβέντα και για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι δυο τους, μάλιστα, συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν μέσα στην εβδομάδα, όταν και αναμένεται να έχουν πάρει πιο επίσημη μορφή οι προσφορές για την απόκτησή του.

Τονίζεται, άλλωστε, ότι εκτός από την Άρσεναλ και την Τσέλσι που έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ρούνεϊ, την περίπτωσή του παρακολουθεί και η Μπαρτσελόνα που φέρεται να ετοιμάζει πρόταση 25 εκατομμυρίων λιρών (38 εκατομμύρια ευρώ) στη Γιουνάιτεντ.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags