Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι τελευταίες προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Δημήτρης Μελισσανίδης από Adidas και Kappa "έδειχναν" πως ο γερμανικός κολοσσός θα αναλάμβανε την ΑΕΚ. Ο μοναδικός τρόπος να άλλαζε κάτι ήταν μια βελτιωμένη αντιπρόταση από την Kappa η οποία τελικά ήρθε.

Η εταιρία δεν ανέβασε τοσο το ποσό χορηγίας ωστε να πλησιασει σε αυτό τον τομέα, την προσφορά της Adidas. Εκεί όμως που κυριάρχησε έναντι της αντιπάλου της είναι το εμπορικό κομμάτι και η προώθηση μεσω μπουτικ και οχι μόνο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει τεράστια σημασία σε αυτό τον τομέα καθώς πιστεύει πως μεσομακροπρόθεσμα θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη για την Ένωση και θα φέρει μεγαλύτερα κέρδη για την ομαδα. Επιπλέον η Kappa, όπως και στην προηγούμενη συνεργασία της με ην ΑΕΚ, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της ομάδας να έχουν το "κουμάντο" στον τελικό σχεδιασμό των εμφανίσεων. Αυτό ήταν κάτι στο οποίο επέμενε ο Μελισσανίδης και μάλιστα το είχε καταφέρει και στην περίπτωση της Adidas η οποία όμως δεν προσέφερε τόσο μεγάλη ευελιξία.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη λοιπόν όλα συνηγορούν ότι θα δούμε την ΑΕΚ να φορά και πάλι Kappa. Ο Δημήτρης Μελίσσανίδης θα πάρει την τελική του απόφαση μέσα στην ημέρα καθώς ο χρόνος πιέζει. Η Ένωση πρέπει να κλείσει άμεσα εταιρία ώστε να παραλάβει αθλητικό υλικό πριν ξεκινήσει προπονήσεις.

Πηγή: aek365.com