Τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καραγκούνη είτε τον λατρεύεις είτε δεν θέλεις να τον βλέπεις. Δύσκολα θα συναντήσεις κάτι ενδιάμεσο ως άποψη και αντιμετώπιση του «Κάρα».

Και οι φίλοι της Φούλαμ δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση, όπως επιβεβαιώνουν οι αντιδράσεις τους στα φόρα μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της παραμονής του Ελληνα μέσου στο «Κρέιβεν Κότατζ» για ακόμα μια σεζόν.

Ο «Κάρα» ψηφίστηκε ως ο δεύτερος πιο αγαπητός παίκτης των οπαδών της Φούλαμ, αν και υπάρχουν πολλοί που... στράβωσαν στον άκουσμα της παραμονής του. «Δεν είναι καλό για τη Φούλαμ, γιατί χρειαζόμαστε νέο αίμα» ανέφερε ένας, με έναν δεύτερο να προσθέτει με μεγάλη δόση ειρωνείας: «ΑΥΤΗ ήταν η μεταγραφή που θα κάναμε πριν από την περιοδεία;

Για όνομα του Θεού. Ο κακομοίρης ήταν τόσο κουρασμένος από την περσινή σεζόν που δεν έφυγε ποτέ από τα αποδυτήρια και γι' αυτό ο Γιολ αποφάσισε να τον κρατήσει». Κάποιοι αφήνουν υπόνοιες ότι ο Ολλανδός προπονητής και ο «Κάρα» έχουν τον ίδιο μάνατζερ (κάτι τέτοιο δεν ισχύει), ενώ υπάρχουν και αρκετά «ελληνικά» σχόλια, όπως αυτό που λέει πως «θα διδάσκει τον τρόπο να πέφτεις με την παραμικρή επαφή αλλά με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα»!

Και όπως υπάρχουν αρκετοί που αμφισβητούν τη χρησιμότητα της παραμονής του Καραγκούνη, πολλοί είναι αυτοί που επαινούν αυτή την κίνηση, όντες πολύ ευχαριστημένοι απ' όσα είδαν από τον Ελληνα μέσο το διάστημα που έπαιζε πέρυσι στην ομάδα του Λονδίνου.

«Αυτά είναι θετικά νέα. Δεν θα είναι πρώτη επιλογή, αλλά είναι δημοφιλής, έχει τεράστια πείρα και έκανε πολύ καλή δουλειά πέρυσι» μια σχετική αναφορά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Είναι παίκτης ομάδας, με εξαιρετικό αγωνιστικό χαρακτήρα. Τα δίνει όλα» προσθέτει ένας «Κότατζερ», εκφράζοντας πολλούς ομολόγους του. «Είμαι ενθουσιασμένος με τον Καραγκούνη. Εχει τεχνική, εξαιρετικό ποδοσφαιρικό μυαλό και τον ενθουσιασμό που θα περίμενες από έναν 18χρονο να έχει» προσθέτει ένας οπαδός, ενώ ένας άλλος επισημαίνει πως «λατρεύω την αγωνιστική συμπεριφορά του ?Κάρα?. Σαφώς και είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά δίνει πείρα και δεδομένα θα είναι ένας πολύτιμος παίκτης ομάδας».

Υπάρχουν, όμως, και στατιστικές αναλύσεις που επιβεβαιώνουν γιατί η παραμονή του 36χρονου «Κάρα» προκαλεί (και) χαμόγελα μεταξύ των φιλάθλων. «Το μυαλό του μέσα στο παιχνίδι είναι απίστευτο. Κέρδισε 56 φάουλ όντας βασικός σε είκοσι αγώνες, τα περισσότερα στην ομάδα (Ρουίζ 49, Μπερμπάτοφ 48, Νταφ 28). Εχω δει να δέχεται κριτική για θέατρο, αλλά υπάρχει διαφορά μεταξύ του να βάζεις το σώμα σου ανάμεσα στον αμυντικό και την μπάλα για να κερδίσεις θεμιτά ένα φάουλ και του να βουτάς. Είναι πολύ έξυπνος με την μπάλα στα πόδια» επισημαίνει σχετικά φίλος της ομάδας του Λονδίνου, όπου πιθανόν να κλείσει την καριέρα του ο Γιώργος Καραγκούνης.

Πηγή: Goal