Facebook Pixel Φορτσάτος ο Πελεγκρίνι!
| 2013-07-10 18:19:00

Φορτσάτος ο Πελεγκρίνι!

Φορτσάτος ο Πελεγκρίνι!

Ο πήχυς στη Μάντσεστερ Σίτι είναι ούτως ή άλλως ψηλά και ο νέος τεχνικός των "σίτιζενς", Μανουέλ Πελεγκρίνι, φρόντισε να τονίσει πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία και το Champions League...

"Ξέρω ότι οι δύο τελευταίες σεζόν της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν πολύ καλές. Θέλουμε να το βελτιώσουμε αυτό. Φυσικά όμως μας ενδιαφέρει και το εγχώριο πρωτάθλημα, το πως θα στεφθούμε ξανά πρωταθλητές.

Ξέρω ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2012 ήταν ένα από τα πιο σπουδαία επίτεύγματα για την ομάδα και θέλουμε να το επαναλάβουμε. Θα βάλουμε πάντως τα δυνατά μας παντού.

Η Πρέμιερ Λιγκ φέτος θα είναι εξόχως ανταγωνιστική, θα την διεκδικήσουν πέντε ή και έξι ομάδες ακόμα. Η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Αρσεναλ, η Τότεναμ, εμείς, ίσως και μία ακόμη.

Αντιλαμβάνομαι ότι το σημαντικότερο για τη Σίτι είναι να νικήσουν τη Γιουνάιτεντ. Θα το καταφέρουμε και αυτό μέσα στη σεζόν, είμαι σίγουρος. Αλλωστε τη Γιουνάιτεντ την έχω κερδίσει ήδη δύο φορές με τη Βιγιαρεάλ. Θα παίξουμε επίσης διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα είμαστε συνέχεια στο μισό γήπεδο του αντιπάλου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags