Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί με του για συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών, με κλιμακούμενες αποδοχές που ξεκινούν τον πρώτο χρόνο από τις 110.000 ευρώ, φτάνουν τις 120.000 τον δεύτερο και τον τρίτο καταλήγουν στις 130.000.

Ωστόσο, δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν την συγκεκριμένη συμφωνία, αν πρώτα δεν διασφαλίσουν οτι ο παίκτης είναι όντως ελεύθερος. Και αυτό γιατί σύμφωνα με την Πονφερατίνια, στο συμβόλαιό του που έληξε την 30 Ιουνίου, υπήρχε όρος προέβλεπε αυτόματη ανανέωση από τη στιγμή που έπιασε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Κάτι όμως που ο ίδιος ο Νάνο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει.

Προκειμένου λοιπόν οι «πράσινοι» να μην εκτεθούν, η πλευρά του παίκτη απευθύνθηκε στην Ισπανική Ομοσπονδία, από την οποία ζήτησε μία βεβαίωση οτι είναι 29χρονος αμυντικός είναι ελεύθερος. Αν τελικά έχει δίκιο και πάρει στα χέρια του αυτό το έγγραφο, θα το στείλει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και τότε θα προχωρήσει στο τελικό στάδιο η συμφωνία.

Μέχρι τότε, Παναθηναϊκός και Μαριάνο Γκονζάλες Μαρότο βρίσκονταν stand by.

Πηγή: leoforos.gr