Facebook Pixel Αποθέωση Σαβιόλα και... ΠΑΟ!
| 2013-07-24 20:48:00

Αποθέωση Σαβιόλα και... ΠΑΟ!

Αποθέωση Σαβιόλα και... ΠΑΟ!

Φοβερή υποδοχή από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στον Αργεντινό στα γραφεία. Καπνογόνα, συνθήματα και... Παναθηναϊκός! Χειροκρότησε τον κόσμο ο παίκτης, αποθέωση μετά και για Μαρινάκη. 

Υποδοχή... σούπερ σταρ επιφύλασσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον Χαβιέ Σαβιόλα έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου βρέθηκε για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Αργεντινός άσος έφτασε λίγο πριν τις 21.00 και... συνάντησε εκεί περισσότερους από 2000 φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι περικύκλωσαν αρχικά το αμάξι του και στην συνέχεια έκαναν τα πάντα για να φτάσουν κοντά του και να τον αγκαλιάσουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομά του, ενώ φώναξαν και... σπέσιαλ σύνθημα για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός έδειχνε να τα έχει χαμένα, ενώ όταν κατάφερε μετά από λίγα λεπτά και με την βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας να... ξεφύγει από το πλήθος, χειροκρότησε θερμά τους φιλάθλους.

Λίγο όμως μετά τον Σαβιόλα είχαμε και δεύτερη άφιξη στα γραφεία, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήρθε χωρίς αυτοκίνητο και πραγματικά έγινε χαμός. Οι φίλαθλοι τον αποθέωσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να τον αγκαλιάσουν και να τον ευχαριστήσουν για το... μπαμ του καλοκαιριού!

Τώρα περιμένουμε τις ανακοινώσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags