Facebook Pixel Δίνει το καλό παράδειγμα!
| 2013-07-24 21:36:00

Δίνει το καλό παράδειγμα!

Δίνει το καλό παράδειγμα!

Τους έφτιαξε για τα καλά τους φίλους του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα. Δεν είναι και μικρό πράγμα να έρχονται στην Ελλάδα της κρίσης τέτοιοι παιχταράδες!

Η αλήθεια είναι πως η κίνηση αυτή από τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού δεν έχει απήχηση μόνο στον κόσμο της ομάδας, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, που τα τελευταία χρόνια είχε πληγεί αισθητά, όχι μόνο σε επίπεδο αξιοπιστίας, αλλά και από πλευράς ποιότητας χάνοντας αρκετά μεγάλα αστέρια (από Τζιμπρίλ Σισέ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ζιλμπέρτο Σίλβα τελευταία, μέχρι Ριβάλντο, Τζιοβάνι κ.ά. παλιότερα).

Anytime : 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

 

Η μεταγραφή αυτή, λοιπόν, πέρα από το ότι φέρνει στην Ελλάδα έναν παιχταρά που στο παρελθόν έχει περάσει από κορυφαίους συλλόγους παγκοσμίως, όπως οι Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα κ.ά., αποτελεί και παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Σαβιόλα προκαλεί τους άλλους προέδρους των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου να τον ακολουθήσουν, αν θέλουν να τον ανταγωνιστούν και να προσθέσουν ποιότητα στις ομάδες τους.

Τι θέλει να πει ο sportdog; Ότι θα ήταν ό,τι καλύτερο να επενδύσουν κι άλλοι σύλλογοι ακολουθώντας το παράδειγμα του Ολυμπιακού, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και των ...ματιών των φιλάθλων, που πολλές φορές πέρυσι "πόνεσαν" από το μέτρο ως κακό θέαμα που παρακολούθησαν από τις ομάδες τους.

Γιατί αυτό ακριβώς κάνει ο Ολυμπιακός. Επενδύει στο θέαμα και ευχαριστεί τους οπαδούς του! Κι όλα αυτά παρότι στην πραγματικότητα, αν κρίνουμε από την άνεση με την οποία κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, δεν είχε ανάγκη την αγωνιστική παρουσία ενός παίκτη του βεληνεκούς του Σαβιόλα, για να είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί. Έστω κι αν ΠΑΟΚ εμφανίζεται αισθητά ενισχυμένος.

Το ζήτημα για τον κόσμο και αυτό που βλέπει τελικά στο γήπεδο, είναι να μπαίνει το χέρι του προέδρου στην τσέπη. Και στον Ολυμπιακό φαίνεται πως ...μπαίνει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags