Facebook Pixel "Μπαμ" και μας κούφανε
| 2013-07-25 08:49:00

"Μπαμ" και μας κούφανε

"Μπαμ" και μας κούφανε

Η βόμβα "Σαβιόλα" έσκασε και μας ...κούφανε όλους. Ο Αργεντινός άσος με θητεία στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, πλέον θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα κοσμεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Γράφει ο Βασίλης Δούκας.
 

Το περίμενε κανείς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς;

Δεν νομίζω πως υπήρχαν πολλοί που πίστευαν πως αυτός ο παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μπενφίκα και Μάλαγα θα αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε για ακόμα μία φορά να φέρει στη χώρα μας έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιου βεληνεκούς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε διαβεβαιώσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πως ό,τι χρειαστεί για την ενίσχυση της ομάδας, θα το κάνει. Και να που ήρθε η ώρα για να εκπληρώσει την υπόσχεση του, φέρνοντας τον Σαβιόλα στους "ερυθρόλευκους".

Ο Σαβιόλα μπορεί να θεωρηθεί και ως μήνυμα για τους παίκτες της ομάδας. Ουδείς αναντικατάστατος, ακόμα και ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Πάνω που είχαν ξεκινήσει οι ψίθυροι για τις περιπτώσεις Τζιμπούρ, Αμπντούν, ήρθε η απάντηση με το Σαβιόλα.

Ομολογώ πάντως, πως όταν έγραφα πριν λίγες βδομάδες πως και χρόνος υπάρχουν και ευκαιρίες, δεν περίμενα πως αυτές οι ευκαιρίες θα ήταν παίκτες όπως ο Αργεντινός.

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags