Facebook Pixel Έτσι φύγανε τα μαλλιά του Στέφενς! (ΦΩΤΟ)
| 2013-07-26 10:00:00

Έτσι φύγανε τα μαλλιά του Στέφενς! (ΦΩΤΟ)

Έτσι φύγανε τα μαλλιά του Στέφενς! (ΦΩΤΟ)

Πώς και γιατί "κουφάθηκε" ο Ολλανδός προπονητής στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση του Δικέφαλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς; Η απάντηση στον sportdog και με φωτογραφίες!
 

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Καλαμαριάς ήταν απίστευτος. Δεν ξέρουμε αν έπεσε βροχή, χαλάζι, κάποιος κεραυνός, μήπως πέρασε από τον αγωνιστικό χώρο ένας τυφώνας ή ήρθε κομήτης από το υπερπέραν. Ποδόσφαιρο, πάντως, δεν μπορούσε να παιχτεί ό,τι κι αν έχει συμβεί, είτε μπορούμε να το υποθέσουμε, είτε όχι.

Και με το δίκιο του ο Στέφενς τράβαγε τα μαλλιά του. Πού να ξαναδεί τέτοιο τερέν; Μόνο στα ελληνικά γήπεδα θα μπορούσε να το συναντήσει, όπως μπορείτε να πάρετε μια γεύση κι από τις φωτογραφίες. Έχουν ξανασυμβεί αυτά, άλλωστε, σε γήπεδα. Με τα αμέτρητα μπαλώματα. Ή μάλλον το σωστό είναι ότι υπήρχαν που και που μπαλώματα με …γκαζόν. Το υπόλοιπο γήπεδο ήταν σαν οργωμένο.

Το ερώτημα είναι άλλο, λοιπόν. Όποιος ή όποιοι έκλεισαν το φιλικό για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, δεν είχαν περάσει πρώτα μια βόλτα να δούνε το τερέν; Και γιατί να μην γινόταν στην Τούμπα, τελικά, για να έχουν όλοι το κεφάλι τους ήσυχο;

Είναι δυνατόν παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα, του προκριματικού με την Μέταλιστ, να γίνεται φιλικό σε αγωνιστικό χώρο γεμάτο λακκούβες και σε τέτοια κατάσταση;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags