Facebook Pixel Φιλική "λευκή" ισοπαλία
| 2013-07-26 21:12:00

Φιλική "λευκή" ισοπαλία

Φιλική "λευκή" ισοπαλία

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Απόλλωνας σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.

Οι παίκτες των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να ξεφύγουν από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων, ενώ οι δυο προπονητές έβγαλαν κάποια συμπεράσματα, τα οποία θα συνυπολογίσουν στο τελικό μοντάρισμα των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρώτο μέρος άνηκε στον Απόλλωνα, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε, όμως ο Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη, οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πάρει τα ηνία του αγώνα, όμως του έλειπε η τελική προσπάθεια κι έτσι δεν βγήκαν φάσεις μπροστά στην εστία της «ελαφράς ταξιαρχίας».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ντούνης, Μητρόπουλος, Καμπάνταης, Λάσνικ, Πάνος.

Β' Ημίχρονο: Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός, Πάνος, Μαρουκάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Ζουέλα, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος, Μίνγκας, Γκουέλα, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου.

Β' Ημίχρονο: Γκόμεζ, Χατζηζήσης, Κανακούδης, Ζουέλα, Βέρτζος, Αλβάρεζ, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Διαμάντης, Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags