Facebook Pixel Για αυτό έριξε "πόρτα" στη Ντόρτμουντ για Σιώπη!
| 2013-08-06 13:20:00

Για αυτό έριξε "πόρτα" στη Ντόρτμουντ για Σιώπη!

Για αυτό έριξε "πόρτα" στη Ντόρτμουντ για Σιώπη!

Σε ποια ελληνική ομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός ο νεαρός άσος και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αρνήθηκαν πρόταση από τη Γερμανία για τον δανεισμό του;

Βρίσκει θέση στην «ερυθρόλευκη 11άδα» αφού όμως μετακομίσει νωρίτερα στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας. Ο Μανώλης Σιώπης είναι ο διακαής πόθος του Πλατανιά, όπως μυρίστηκε ο «σκύλος» και πες, πες, πες, δεν αποκλείεται να πεισθούν εν τέλει στον Πειραιά να δώσουν το νεαρό αμυντικό μέσο στους Κρητικούς με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Όπως συνέβη πέρυσι, τέτοια εποχή, με τον Ποτουρίδη.

Τον Σιώπη, που αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Next Gen του Ολυμπιακού και φυσικά της Εθνικής Νέων (ήταν και στο Elite Round της Πολωνίας), τον ξεχώρισαν ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του από τη φουρνιά του «νέου αίματος» των πρωταθλητών και γι’ αυτό επιλέχτηκε και ακολούθησε την προετοιμασία στο πρώτο στάδιο της, στο Ζέεφελντ. Όπου άφησε θαυμάσιες εντυπώσεις, ωστόσο το ρόστερ των «ερυθρολεύκων» είναι ήδη υπεράριθμο για πολλούς άλλους, μεγαλύτερους του…

Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ούτως ή άλλως, ο ποδοσφαιριστής αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο, θεωρείται υψηλή μελλοντική αγωνιστική επένδυση και αυτή ήταν και η αιτία που η Μπορούσια Ντόρτμουντ εισέπραξε ένα… μεγαλοπρεπές «όχι» από το λιμάνι. Οι Γερμανοί ζήτησαν τον Σιώπη στην αρχή του καλοκαιριού δανεικό για ένα χρόνο προκειμένου να τον εντάξουν στη β’ ομάδα τους, η οποία συμμετέχει στη Γ’ Κατηγορία. Αν ο ποδοσφαιριστής έπειθε, θα κατέληγε στη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Ολυμπιακός όμως ήταν αρνητικός. Και μάλλον τώρα προτιμάει να παραχωρήσει τον μικρό για την προσεχή σεζόν στον Πλατανιά (έναντι ενός τυπικού «μισθώματος»), ώστε να ψηθεί καλύτερα στη Superleague με «πραγματικές» παραστάσεις, αφού για το εγγύς μέλλον προορίζεται για την ανδρική ομάδα.

Ο χανιώτικος σύλλογος επιμένει και πιέζει ασφυκτικά τους πρωταθλητές, οπότε ίσως να ανακοινωθεί σύντομα το deal.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags