Facebook Pixel Μία κίνηση που έγραψε ήδη ιστορία
| 2013-08-09 11:45:00

Μία κίνηση που έγραψε ήδη ιστορία

Μία κίνηση που έγραψε ήδη ιστορία

Τη μεταγραφή την ξέραμε. Τον έχουμε ήδη δει να παίζει με τα ερυθρόλευκα στα τελευταία φιλικά. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου. 
 

Στην παρουσίασή του όμως από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού το συνειδητοποιήσαμε για μία ακόμη φορά. Ο Σαβιόλα είναι εδώ. Είναι η υπέρβαση που έκανε η διοίκηση των Πειραιωτών. Το ήθελε ο κόσμος και έγινε. Δεν είναι όμως ένα επικοινωνιακό τρικ ο Αργεντινός. Κάθε άλλο.

Είναι ένας παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Πειραιά. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από τον «κονιέχο». Είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να πάρει στις πλάτες του τον πρωταθλητή. Η αύρα, το πρεστίζ, η αναγνωρισιμότητά του είναι κάτι το ξεχωριστό. Δεν πρόκειται για λιβάνισμα, αλλά για την πραγματικότητα. Αυτό θα το διαπιστώσουμε όσο περνά ο καιρός. Οταν αρχίσουν τα επίσημα και ειδικά το Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει αντιληπτό το πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Σαβιόλα και πόσο αλλάζει ο Ολυμπιακός μαζί του. Δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Εχουν περάσει κι άλλοι μεγάλοι ηγέτες, διεθνείς αστέρες. Μαζί τους ο Ολυμπιακός συνέχισε την ανοδική του πορεία και κέρδισε πολλά σε όλα τα επίπεδα. Αυτό μπορεί να συνεχίσει να γίνεται και με τον Σαβιόλα.

Αυτός για τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει το μεγάλο όνομα. Δεν είναι μόνος του. Εχουν έρθει κι άλλοι καλοί στον Πειραιά. Μικροί παίκτες είναι ο Τσόρι, ο Βάις, ο Κάμπελ ή όλοι όσοι ήδη υπάρχουν; Σαφώς και όχι. Η λάμψη του Σαβιόλα πάντως είναι τέτοια που προκάλεσε το «μπαμ» του καλοκαιριού και αν μη τι άλλο έμεινε στην ιστορία, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει αγωνιστικά ο Αργεντινός. Τέτοιες κινήσεις δεν περιμένεις να δεις το αποτέλεσμά τους μέσα στο γήπεδο για να τις αξιολογήσεις. Εχουν κάνει αίσθηση με το που ανακοινώθηκε η μεταγραφή και έγινε η παρουσίαση.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags