Από την αρχή της ενίσχυσης του ρόστερ της ΑΕΚ υπήρχε θέμα με την στελέχωση της επιθετικής γραμμής των κιτρινόμαυρων. Από το παλαιό έμψυχο υλικό ο μόνος που είχε μείνει ήταν ο Μιχάλης Παυλής και σταδιακά η Ένωση άρχισε να ενισχύεται με παίκτες όπως ο Μούργκα, ο Ράμα, ο Μπρεσεβιτς και πρόσφατα με τον νεαρό Θαναηλάκη.
Ωστόσο, η ΑΕΚ έψαχνε πάντα έναν επιθετικό εργαλείο που θα μπορεί με την εμπειρία του και το αγωνιστικό του προφίλ να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Αυτός ο επιθετικός όπως φαίνεται δεν είναι ο Κροάτης Μπρέσεβιτς, ο οποίος σύμφωνα με την στήλη Sportdog Penalty, δημιουργεί ερωτηματικά ως τώρα.
Η στήλη μάλιστα αναφέρει ότι η ΑΕΚ επανεξετάζει σοβαρά στράικερ που το όνομά του έπαιξε και παλαιότερα στα μεταγραφικά της.Ο λόγος για τον Θανάση Τσίγκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
Το όνομα του Τσίγκα είχε ακουστεί στα τέλη Ιουνίου και τότε το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο ίδιος επιθυμεί να μετακομίσει στην Ένωση. Ωστόσο το όνομά του δεν προκρίθηκε τότε.
Λέτε τώρα που η ΑΕΚ θα μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της να έχουμε και την προσθήκη του 31χρονου επιθετικού;
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο