Από την αρχή της ενίσχυσης του ρόστερ της ΑΕΚ υπήρχε θέμα με την στελέχωση της επιθετικής γραμμής των κιτρινόμαυρων. Από το παλαιό έμψυχο υλικό ο μόνος που είχε μείνει ήταν ο Μιχάλης Παυλής και σταδιακά η Ένωση άρχισε να ενισχύεται με παίκτες όπως ο Μούργκα, ο Ράμα, ο Μπρεσεβιτς και πρόσφατα με τον νεαρό Θαναηλάκη.

Ωστόσο, η ΑΕΚ έψαχνε πάντα έναν επιθετικό εργαλείο που θα μπορεί με την εμπειρία του και το αγωνιστικό του προφίλ να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Αυτός ο επιθετικός όπως φαίνεται δεν είναι ο Κροάτης Μπρέσεβιτς, ο οποίος σύμφωνα με την στήλη Sportdog Penalty, δημιουργεί ερωτηματικά ως τώρα.

Η στήλη μάλιστα αναφέρει ότι η ΑΕΚ επανεξετάζει σοβαρά στράικερ που το όνομά του έπαιξε και παλαιότερα στα μεταγραφικά της.Ο λόγος για τον Θανάση Τσίγκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Το όνομα του Τσίγκα είχε ακουστεί στα τέλη Ιουνίου και τότε το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο ίδιος επιθυμεί να μετακομίσει στην Ένωση. Ωστόσο το όνομά του δεν προκρίθηκε τότε.

Λέτε τώρα που η ΑΕΚ θα μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της να έχουμε και την προσθήκη του 31χρονου επιθετικού;