Facebook Pixel Στοχ-ος είναι και η Καλλονή... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-08-10 21:50:00

Στοχ-ος είναι και η Καλλονή... (ΒΙΝΤΕΟ)

Στοχ-ος είναι και η Καλλονή... (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλή η συζήτηση για Σάλκε και Champions League, αλλά ο ΠΑΟΚ στην πρόβα για το Champions... Greek ηττήθηκε 1-3 στην Τούμπα από την Καλλονή. Γκολάρα από Στοχ στο ντεμπούτο του, γκολάρες ο Μανούσος!

Ο ΠΑΟΚ ή για να ακριβολογούμε οι ρεζέρβες του δεν... βλέπονταν απόψε στην Τούμπα και μοναδική όαση ήταν η είσοδος του Στοχ και η γκολάρα που πέτυχε ως απάντηση στις δύο άλλες γκολάρες που σημείωσε για τους νεοφώτιστους ο Μανούσος. Η ομάδα της Μυτιλήνης έφυγε λοιπόν, με το «διπλό» από την Τούμπα, επικρατώντας με 3-1, με τον αρχηγό της ομάδας να χειροκροτείται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά τα δύο γκολ που πέτυχε.

O αρχηγός των νεοφώτιστων Γιώργος Μανούσος στο 33’ έκανε ένα εξαιρετικό σόλο, άδειασε τους αντιπάλους του και έπιασε σουτάρα για το 1-0 των νησιωτών! Αυτό ήταν μόνο η αρχή βέβαια. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης «εκτέλεσε» ξανά τον Γλύκο από τα 30 μέτρα για το 2-0, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να χειροκροτεί εκ νέου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Στοχ πήρε φανέλα βασικού. Αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δέχθηκαν «σοκ», αφού ο Λεοζίνιο με νέα βολίδα έκανε το 3-0 για την Καλλονή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ε, και κάπου εκεί πήρε το όπλο του ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ. Αφού έκανε ωραία ντρίμπλα, έπιασε έναν «κεραυνό», αρκετά έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και το ‘στειλε στα δίχτυα, γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 προσπάθειες ακόμη για να μειώσει, όμως τις σπατάλησε, με το 3-1 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος (46 Τσανδάρης), Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Γκαρσία, Κωνσταντινίδης (26 Γιάννου), Πέλκας, Αθανασιάδης (46 Στοχ), Νέτσιντ.

Καλλονή: Χογκ (46 Σιδεράκης), Λεάντρο (81 Γκάσιτς), Αναστασιάδης (88 Βαλιός), Χωριανόπουλος (81 Γιουκλής), Ποντανί (88 Βλαστέλης), Μαρσέλο (88 Λαμπρόπουλος), Φαρία (81 Σιλιγαρδάκης), Λεοζίνιο, Μανούσος (75 Ντο Σάντος), Καζάκης (67 Γάλας), Γιόναν Γκαρσία (81 Έγκον).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags