Εδώ κι αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τον αντι-Τζόρτζεβιτς. Μήπως τον πέτυχε τελικά; Και μήπως κάτι τέτοιο δείχνουν οι… οιωνοί;
 
Από τον Ολυμπιακό πέρασαν τα τελευταία χρόνια εξαιρετικοί παίκτες από την αριστερή πλευρά. Ο Λέτο με το αεράτο στυλ, άλλο ότι ήταν δανεικός. Ή μετά οι Μιραλάς (αρχικά με οψιόν αγοράς), ο Ριέρα, αλλά και ο Αμπντούν.
 
Για τον άλφα ή βήτα λόγο, κανένας απ’ αυτούς τους τέσσερις παίκτες δεν έκατσε πολύ στον Ολυμπιακό, για να πει κανένας ότι ταυτίστηκε με την ομάδα, όπως ο Τζόλε. Οι τρείς τελευταίοι, πάντως, πωλήθηκαν και μπήκαν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. 
 
Ο επόμενος που έχει αναλάβει ρόλο στο αριστερό άκρο του Ολυμπιακού είναι ο Βάις. Τι κοινό έχει με τον Τζόρτζεβιτς; Πέρα από το ξυρισμένο γουλί κεφάλι, ήρθε κι ακριβώς στην ίδια ηλικία στην Ελλάδα. Ο Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε το 1972 και πήγε στον Ολυμπιακό από τον Πανηλειακό το 1996. Ο Βάις γεννήθηκε το 1989 και η μεταγραφή του έγινε στα 24 επίσης.
 
Είναι, όμως, και κάτι ακόμα. Ότι μοιάζει ο τρόπος παιχνιδιού τους κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αμέσως ο Βάις έχει ενθουσιάσει πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού με το στυλ του. Κάνει τρομερές κούρσες από αριστερά, μπουκάρει στην περιοχή, είναι άπιαστος όταν ανοίγει ταχύτητα. Θυμίζει πολύ τον Τζόρτζεβιτς στο ξεκίνημά του όσον αφορά τον τρόπο που παίζει.
 
Βέβαια, είναι κάπου και ιεροσυλία να συγκρίνονται οι δυο παίκτες, με την έννοια ότι την συνολική προσφορά του Τζόρτζεβιτς δεν την έχει άλλος στον Ολυμπιακό και δεν ξέρουμε και αν θα την ξεπεράσει κάποιος ποτέ.
 
Εδώ, όμως, συγκρίνουμε περισσότερο την εποχή που κάνανε μεταγραφή στους ερυθρόλευκους σαν 23χρονοι-24χρονοι. Λέτε, λοιπόν; Θα δείξει όχι μόνο από τις εμφανίσεις του Σλοβάκου, που κι αυτός έχει λόγω ηλικίας πολλά περιθώρια εξέλιξης, αλλά κι από το πόσο θα δεθεί και θα ταυτιστεί με την καινούργια του ομάδα.
 
Με δεδομένο, λοιπόν, ότι Λέτο, Ριέρα, Μιραλάς και Αμπντούν το έχουν άφθονο το μαλλί, μήπως τελικά κολλάει το σουξέ του Γιάννη Ζουγανέλη; Διώξε πια τον μακρυμάλλη, για χατίρι φαλακρού! Έτσι, για να χαριτολογήσουμε και λίγο…