Ο προπονητής της ΑΕΚ παρέταξε από την μία πλευρά μια ενδεκάδα σε διάταξη 4-2-3-1, που αποτελούνταν από τους Βούρα, Αργυρίου, Σταθάκη, Κέζο και Τσουμάγκα στην άμυνα, Κορδέρο και Ανάκογλου σαν αμυντικά χαφ (με τον Ανάκογλου να έχει πιο δημιουργικό ρόλο), τον Πεταυράκη αριστερό χαφ, τον Δημγκιόκα δεξί και τον Καζβιρόπουλο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπρέσεβιτς.

Η άλλη ομάδα παρατάχθηκε σε σχήμα 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο, έχοντας κάτω αό τα δοκάρια τον Καραγκιολίδη, δεξιά τον Τσουκαλά, αριστερά τον Γεωργέα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τζανετόπουλο και Ντούμπερετ. «Κόφτης» ήταν ο Ζιβάνοβιτς, μέσα δεξιά ο Ρόβας, μέσα αριστερά ο Παληαρούτας και ο Ράμα πίσω από τους Παυλή και Θαναηλάκη.

Κατά τη διάρκεια του διπλού ο προπονητής της ΑΕΚ αντικατέστησε τον Δημγκιόκα με τον Τζάθα, τον Παληαρούτα με τον Κάτσικα, τον Τζανετόπουλο με τον Τσούπρο, τον Καζβιρόπουλο με τον Μούργκα, ενώ έδωσε εντολή να αλλάξουν ομάδες οι Μπρέσεβιτς και Θαναηλάκης. Τα σχήματα στις δύο ομάδες παρέμειναν ίδια σε όλη τη διάρκεια του διπλού και δεν υπήρξε αλλαγή στη διάταξη.

Πηγή: aek365.com