Facebook Pixel Μήνυμα Βάις σε Στοχ: "Δεύτερος στο πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου"!
| 2013-08-18 08:10:00

Μήνυμα Βάις σε Στοχ: "Δεύτερος στο πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου"!

Μήνυμα Βάις σε Στοχ: "Δεύτερος στο πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου"!

Ο Βλάντιμιρ Βάις έστειλε μήνυμα στον συμπατριώτη του, Μίροσλαβ Στοχ να μην κάνει όρεξη για τίτλους! "Θέλουμε νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη". Τι είπε για Σαβιόλα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάις στην εφημερίδα "Real":

Για τo πώς του φάνηκε η προετοιμασία με τον Ολυμπιακό: "Όλα έγιναν πολύ επαγγελματικά. Μερικά αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα, αλλά είναι συνηθισμένο. Κάναμε πολύ τρέξιμο, είναι προτιμότερο να μην είναι είσαι καλός στην προετοιμασία, παρά στα επίσημα. Σχεδόν σε όλο το ματς με την Άντερλεχτ ήμασταν καλοί. Είναι λογικό να θέλουμε μερικές εβδομάδας να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Και με τη Βαλένθια ήμασταν καλοί για ένα διάστημα. Θα είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς. Όπως πάντα, οι προσδοκίες στον Ολυμπιακό είναι υψηλές. Θέλουμε το νταμπλ και καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το πώς αισθάνεται που θα δίνει ασίστ σε έναν παίκτη όπως ο Σαβιόλα: "Όλοι είναι ενθουσιασμένοι που ήρθε. Είναι σπουδαίος παίκτης. Είμαστε όμως πολύ καλή ομάδα και όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ο Χαβιέ είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, φανταστικός παίκτης με εμπειρία. Είναι κάτι το ξεχωριστώ να παίζω με παίκτης σαν κι αυτόν. Θα έχουμε άψογη συνεργασία στο γήπεδο. Το θέμα βέβαια είναι πάντα να κερδίζει η ομάδα. Δεν υπάρχει κακός παίκτης στην ομάδα. Όλοι έχουν ταλέντο".

Για το αν προτιμάει μία ασίστ ή ένα γκολ και ποια πλευρά του αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται: "Δεν με νοιάζει αλήθεια. Είναι ωραίο το συναίσθημα και στα δύο. Μου δίνει χαρά ακόμα και να αποσοβήσω το γκολ αποκρούοντας πάνω στη γραμμή σαν αμυντικός. Πάντα είναι το ίδιο για μένα. Θα είμαι χαρούμενος αν έχω 20 ασίστ και κανένα γκολ. Αρκεί να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν θα είμαι όμως αν έχω 20 γκολ και 20 ασίστ και δεν κερδίσουμε τον τίτλο. Μπορώ να παίξω και στις δύο πλευρές. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι μπορεί να αλλάζω πτέρυγα στο παιχνίδι. Ίσως προτιμάει περισσότερα στα αριστερά".

Για το παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή: "Είναι μία καλή ομάδα, θέλει προσοχή. Είμαστε όμως η μεγάλη ομάδα και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να επικεντρωθούμε σ' εμάς, όχι στην Καλλονή. Πάντα ανυπομονώ να παίζω ποδόσφαιρο για τους οπαδούς. Όπως έχω πει στο παρελθόν, το ποδόσφαιρο για μένα είναι χόμπι, το αγαπώ. Δεν το βλέπω σαν δουλειά. Θέλω να περνάει καλά ο κόσμος, είμαι ευτυχή να το κάνω αυτό. Φυσικά θέλουμε να πάρουμε και τους βαθμούς".

Για το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε και αν σκέφτεται το μέλλον: "Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Η οικογένειά μου είναι εντάξει. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να φύγω σε έναν χρόνο, μπορεί και ποτέ. Γιατί να φύγω; Αν είμαι ευχαριστημένος εγώ και η οικογένειά μου, γιατί να φύγω; Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος, θέλω να κερδίζω τίτλος και η ομάδα μπορεί να μου το προσφέρει. Ένα όνειρο μου που πραγματοποιήθηκε ήταν να παίξω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".

Για το αν έχει μιλήσει με το συμπατριώτη του παίκτη του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ: "Δεν του έχω μιλήσει ακόμα. Δέχθηκα ίδια ερώτηση στη Σλοβακία. Προφανώς είναι καλός παίκτης. Όμως μπορούν να τελειώσουν δεύτεροι στο πρωτάθλημα και να πάνε στον τελικό του Κυπέλλου. Ως εκεί. Οι πρώτες θέσεις και στις δύο διοργανώσεις είναι δικές μας. Δεν σκοπεύουμε να τους αφήσουμε τίποτα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags