Facebook Pixel Με... τρέλα, Γκουέλα και "Πετρογκόλ"!
| 2013-08-18 21:12:00

Με... τρέλα, Γκουέλα και "Πετρογκόλ"!

Με... τρέλα, Γκουέλα και "Πετρογκόλ"!

Ο Απόλλων στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία νίκησε στη Ριζούπολη τον Άρη με 2-1 (Γκουέλα, "Πετρό"-Αγγελούδης). Άργησαν να αντιδράσουν οι "φλύαροι" φιλοξενούμενοι, αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι

Με το δεξί επέστρεψε η Ελαφρά Ταξιαρχία στα "μεγάλα σαλόνια" με το 2-1 επί του Άρη, σε ένα ματς πάντως που δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, πλην των τριών γκολ. Πιο αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι απέναντι στους "φλύαρους" Θεσσαλονικείς, που προβλημάτισαν κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ έχασαν και τον Μανιά με τραυματισμό. Επίσης, ζήτησαν πέναλτι στο 37` για χέρι του Δεληζήση, αν και δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση.

Γκου-έλα και `συ!

Ο Φρανκ Γκουέλα, πέρα από το οτι είχε κάνει... άλογο τον Ίμπε από δεξιά, απείλησε φυσιλογικά στο ξεκίνημα δις. Την πρώτη φορά στο 7` ο Διούδης απέκρουσε το φάουλ από δεξιά, αλλά στο 13` σε σχεδόν φάση-καρμπόν, ο Κόρμπος πήρε το "ριμπάουντ" και από κοντά άνοιξε το σκορ. Μετά το 1-0, οι κίτρινοι ανέβηκαν κάπως, έχασαν μια ευκαιρία με τον Κύργια στο 23`, όμως ήταν απελπιστικά φλύαροι και ο Απόλλωνας περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 37` ζήτησαν πέναλτι, όταν σε γύρισμα του Τάτου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Δεληζήση, αν και δεν φάνηκε να έχει πρόθεση ο τελευταίος, και μ` αυτά και μ` αυτά έληξε το πρώτο μέρος.

Αγωνία!

Ο Χατζηνικολάου απέσυρε τον αρνητικό Ίμπε στην ανάπαυλα, έβαλε τον Αγγελούδη κορυφή, δεξιά τον Μανιά και αριστερά τον Ουντότζι. Ο Άρης μπορεί να είχε την κατοχή (61% στο 60`), αλλά από ουσία μηδέν... Το οτι ένα σουτ της... απελπισίας του Πετρόπουλου στο 61` ήταν η πρώτη τελική του Απόλλωνα τα έλεγε όλα για το υπερθέαμα που βλέπαμε!

Τέλος πάντων, στο 63` ο Κύργιας έδωσε... ασίστ στον "Πετρό" και αυτός φάνηκε να τελειώνει το ματς, κάνοντας το 2-0, αλλά στο 67` ο Αγγελούδης μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς! Ο Γκουέλα στο 79` δεν μπόρεσε να το τελειώσει, όμως δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος με το σκορ να παραμένει αναλλοίωτο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags