Facebook Pixel Οι παλιοσειρές ήταν... Καλλονές!
| 2013-08-19 23:24:00

Οι παλιοσειρές ήταν... Καλλονές!

Οι παλιοσειρές ήταν... Καλλονές!

Καλοί οι Σαβιόλα, Τσόρι κλπ., αλλά το ματς με τους νεοφώτιστους το "καθάρισαν" για τον Ολυμπιακό στο "φτωχό" 1-0, το γκολ του Μανιάτη και η είσοδος του "Φέτφα"!

Ήταν ένα τυπικό ματς, επίθεση εναντίον... ταμπούρι, από τα πολλά που θα δώσει φέτος ο Ολυμπιακός και τελικά ο "γόρδιος δεσμός" λύθηκε με ένα στημένο και την ωραία εκτέλεση του Μανιάτη. Το ματς άλλαξε στο β` εν πολλοίς η είσοδος των "Φέτφα" (κυρίως) και Μήτρογλου, που ήταν κινητικοί και έδωσαν ζωντάνια. Η συμπαθής Καλλονή κατέβηκε για το 0-0, αλλά αν στο 63` ο Λεοζίνιο σημάδευε σωστά, ίσως να έπαιρνε τον βαθμό! Πρώτη νίκη για τους πρωταθλητές, που έχουν πολλά να βελτιώσουν πάντως, ενώ δεν έλλειψαν και οι γιούχες στην ανάπαυλα...

Λάδι, λάδι, τηγανίτα τίποτα...

Κακό ήταν το ξεκίνημα στο ματς, με λάθη εκατέρωθεν, αλλά και εμφανή τη διάθεση του Ολυμπιακού να πιέσει και να παίξει από τις πτέρυγες. Φάση πάντως δεν υπήρξε, πλην ενός σουτ του Τσόρι στο 12`.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν συντριπτική κατοχή (69%) μεν, ανούσια δε, αφού δεν έβρισκαν διαδρόμους στο αμυντικό τείχος της Καλλονής, πλην μιας επιθετικής έξαρσης στο διάστημα 20`-25` με Κάμπελ, που είχε τετ-α-τετ, και Σιόβα, ενώ τα λάθη συνεχίζονταν. Οι τυπικά γηπεδούχοι λοιπόν έκαναν λάθη, πολλά για την ακρίβεια, δεν απειλούσαν, δεν κρατούσαν καθόλου μπάλα, αλλά πήγαν με το 0-0 στην ανάπαυλα.

Μια, δυο, τρεις...

Ο Ολυμπιακός πίεζε ασφυκτικά, κέρδιζε συνεχώς στημένα στην αρχή του β` μέρους, αλλά το σκηνικό το ίδιο. Στο μεταξύ ο "Φέτφα" είχε μπει αντί του Βάις και λίγο μετά ο Μήτρογλου αντί του Σαβιόλα.

Στο 13ο κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Μανιάτης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 61` και στο 63` ο Λεοζίνιο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1! Ο Μήτρογλου αμέσως μετά δεν μπόρεσε να "καθαρίσει" το ματς, με τον 25χρονο φορ μαζί με τον "Φέτφα" να έχουν δώσει πάντως ζωντάνια!

Οι παίκτες του Μίτσελ έψαχναν το δεύτερο γκολ, ο "Φέτφα" έκανε παιχνίδι, η Καλλονή δειλά-δειλά προσπαθούσε να βγει μπροστά, αλλά έκανε συνεχώς λάθη. Ο Ολυμπιακός κράτησε το 1-0 ως το τέλος, παίρνοντας μια δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο (88' Μπουρούς), Γκαρσία (83' Γιουκαρής), Μαρσέλο, Καζάκης (83' Γάλας), Μανούσος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μετζανί, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Κάμπελ, Τσόρι (81' Φουστέρ), Βάις (46' Φετφατζίδης), Σαβιόλα (59' Μήτρογλου).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags