Αντίθετα οι ελπίδες θα ήταν ελάχιστες αν δεν είχε μπει μπροστά ο Μελισσανίδης. Τώρα υπάρχει σιγουριά. Ομως η ΑΕΚ επειδή θα απέχει δύο χρόνια από το φυσικό της περιβάλον, δεν αρκεί απλά να επιστρέψει. Πρέπει κάθε μέρα να φωνάζει πως έρχεται.

@ Οταν τέλη Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβριο το αργότερο θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για το γήπεδο «Σοκ και Δέος» ένα τεράστο μήνυμα θα σταλεί. Και κάθε μέρα, κάθε πέτρα που θα μπαίνει, κάθε μεγάλο βήμα που θα γίνεται προς το όνειρο τόσο η πίστη θα μεγαλώνει. Η ΑΕΚ όμως πρέπει να φωνάζει κάθε μέρα πως ΕΡΧΕΤΑΙ και αγωνιστικά. Αυτό αρμόζει στην ομάδα μας, αυτό αρμόζει αν το θέλετε και στον Μελισσανίδη, στον πανίσχυρο ιδιοκτήτη και full time διοικητή που επιτέλους, έστω και στο +5, απέκτησε. Η επίδειξη δύναμης σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς πρέπει να είναι... καθημερινή μέχρι την ώρα που η ΑΕΚ θα σηκώσει την πρώτη κούπα μέσα στο Ναό. Μέσα στο Βυζαντινό της κάστρο που στο μυαλό των σχεδιαστών του αλλά και στου Μελισσανίδη είναι ήδη έτοιμο.

@ Η χθεσινή ομάδα λοιπόν δεν έδειξε πως είναι έτοιμη να στέλνει σε κάθε αγώνα αυτό το μήνυμα και να προειδοποιεί για το τι θα γίνει σε δύο χρόνια. Φυσικά δεν περιμένουμε να φτιαχτεί ομάδα που από φέτος θα χτυπάει τον ΟΣΦΠ. Θα είναι υπερβολή και δεν θα έχει κανένα νόημα. Ομως από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ δεν μπορεί να πορευτεί με μια ομάδα που απλά θα ανέβει. Για τον σκοπό αυτό όπως έχουμε ήδη γράψει το ρόστερ φτάνει και περισεύει. Υπάρχουν παίκτες που ούτε κατά προσέγγιση δεν θα διαθέτει άλλη ομάδα και βέβαια απόλυτος επαγγελματισμός και προπονήσεις που θα κάνουν την διαφορά απέναντι σε πραγματικά Ερασιτεχνικές ομάδες.

@ Δεν μπορεί όμως αυτός ο στόχος να είναι ο μοναδικός για αυτή την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ της επιστροφής, της ΑΕΚ που θα μπει ξανά στην Φιλαδέλφεια, της ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Για αυτό λοιπόν προέκυψε αυτός ο προβληματισμός χθες. Γιατί ο κόσμος μετά την απόλυτη πίκρα στην μεγάλη του πλειοψηφία έχει πιστέψει στην Μεγάλη Ιδέα της ΑΕΚάρας που θα γυρίσει για να μεγαλουργήσει ξανά αλλά, μην κρυβόμαστε, να πάρει και το ΑΙΜΑ μας πίσω. Για αυτό είναι απαραίτηες οι μεταγραφές που λείπουν για να κάνουν διαφορά όλες οι γραμμές, όταν βέβαια ανταποκρίνονται οι παίκτες, για αυτό πρέπει ΟΛΟΙ να δώσουν το 100% σε κάθε προπόνηση και φυσικά σε κάθε αγώνα. Η ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει τον κόσμο της κοντά και ζεστό τώρα. Τώρα που πολλά παιδάκια ψάχνουν και δεν βρίσκουν την ομάδα στην τηλεόραση τα Σαββατοκύριακα και πρέπει να κάνουν ένα μήνα υπομονή. Το ίδιο και το χειμώνα που θα αναζητείται το κίνητρο για την βόλτα στο ΟΑΚΑ ή τα χωριά. Καντε απλά αυτό που πρέπει. ΟΛΟΙ.

Πηγή: aek365.com