Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ευχαριστημένος αλλά αυτό που μ' ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η ομάδα. Προσωπικά αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά αλλά και πάλι σας λέω πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το σύνολο».

- Το ξεκίνημά σου στον ΠΑΟΚ είναι όπως το φανταζόσουν;

«Είμαι ικανοποιημένος τόσο από το πρώτο παιχνίδι στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος όσο κι από τον αγώνα με τη Σάλκε κι ελπίζω – φυσικά όπως κι όλος ο κόσμος – πως στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Σάλκε θα υπάρχει επιτυχία και θα μπορέσει η ομάδα στους ομίλους».

- Πόσο δύσκολο είναι η ομάδα να συγκεντρωθεί για τον αυριανό αγώνα γνωρίζοντας την πολύ μεγάλη σημασία του αγώνα της προσεχούς Τρίτης;

«Σίγουρα το παιχνίδι της Τρίτης είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι αρκετά δύσκολος, κυρίως γιατί είναι μια ομάδα που μόλις έχει ανέβει (σ.σ. κατηγορία) κι αυτό που θα προσπαθήσω κι εγώ κι οι συμπαίκτες μου είναι η επιτυχία στον αυριανό αγώνα».

- Το βραβείο αυτό το πήρες - κατά κύριο λόγο - επειδή έκανες πολύ καλές εκτελέσεις στα «στημένα». Είναι το κύριο πλεονέκτημά σου ή είναι ένα από … όλα;

«Φυσικά και πιστεύω πως έχω κι άλλες αρετές πέρα από τις εκτελέσεις των `στημένων' αλλά αυτό θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά είναι πως αυτός δεν ήταν ένας θρίαμβος του Λούκας αλλά ένας θρίαμβος του ΠΑΟΚ κι αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα».

- Ο προπονητής σε χρησιμοποιεί δεξιά ενώ είσαι αριστεροπόδαρος, πιστεύεις πως σου ταιριάζει αυτό ή μήπως θα μπορούσες να δώσεις περισσότερα αν έπαιζες από αριστερά;

«Επαναλαμβάνω γι' ακόμη μια φορά πως το σημαντικό είναι το πλεονέκτημα για την ομάδα. Επίσης θέλω να πω πως ο προπονητής μου είναι ευχαριστημένος από τη θέση που αγωνίζομαι, όπως κι εγώ. Μου είναι μια θέση γνωστή καθώς έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εφόσον είναι όλοι ευχαριστημένοι».

- Φοβάστε την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια;

«Ναι, σίγουρα η κούραση αντικατοπτρίζεται στην ομάδα, όμως γι' αυτόν το λόγο ακριβώς έγινε κι η προετοιμασία για να μπορεί η ομάδα ν' αντιμετωπίσει αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια».