"Πολλοί ηγέτες πλούτισαν όλα αυτά τα χρόνια από την ΑΕΚ. Το 2004 ο σύλλογος είχε πάνω από 100 εκατ. ευρώ φορολογικές υποχρεώσεις. Πλέον έχουν μείνει περίπου 25 εκατ. ευρώ. Η ομάδα είχε πάρει 30 πόντους μαζί μου και θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον υποβιβασμό. Χρειαζόταν μόνο μια νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε εξαιτίας της ξαφνικής αποχώρησης μου και η ΑΕΚ πήγε στην χρεοκοπία.
Όλα αυτά ήταν εσκεμμένα και έφεραν την ΑΕΚ σε μια νέα αρχή στην 3η κατηγορία, προκειμένου να μην υπάρχουν υποχρεώσεις. Αυτή ήταν μια σημαντική εμπειρία ως προπονητής.
Γνώρισα και την άλλη πλευρά και γνωρίζουμε πολύ καλά τι δύναμη έχουν τα media. Η Αθήνα είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά ποτέ από κάποια ομάδα που θα μπορούσε να αναπτυχθεί".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο