Facebook Pixel Με το φτωχό μου του μυαλό... λέω εγώ
| 2013-08-28 15:42:00

Με το φτωχό μου του μυαλό... λέω εγώ

Με το φτωχό μου του μυαλό... λέω εγώ

Eίναι καλό όταν οι παίκτες μιλάνε και μπορούνε να τα λένε χωρίς κλισέ. Ο Σαβιόλα έχει τον χαρακτήρα και το ειδικό βάρος να το κάνει. Γράφει ο Αντώνης Πανούτσος.

Έτσι μπόρεσε να πει φόρα παρτίδα το προφανές. Οτι προτιμάει να παίζει με στήριγμα κοντά του. Για να τελειώνουμε και αυτή την ιστορία «πώς θα χωρέσουν στην ίδια ομάδα Μήτρογλου και Σαβιόλα;». Οπως σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου χωρέσανε τα φορ και οι δεύτεροι επιθετικοί. Ο ένας να παίζει το ξύλο και να βάζει πλάτη και ο δεύτερος να κάνει την κίνηση και να βρίσκει την τρύπα για να μπει στην περιοχή.

 

Χάρη στο ματς με τον Ατρόμητο λύθηκε το ερώτημα του μοναχικού Σαβιόλα. Ο Σαβιόλα θέλει παρέα και για παρέα υπάρχει μόνο ο Μήτρογλου. Οταν παίζει μόνος, θα γίνεται της... Καλλονής, που ο Σαβιόλα άφηνε την μπάλα να περνάει μέσα από τα πόδια του για να πηγαίνει στον φορ, αλλά δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα. Το ερώτημα αν ο Μίτσελ κάνει για προπονητής του Ολυμπιακού ακόμα δεν έχει λυθεί, αλλά ο Ισπανός πήρε ρούμπο από το ματς με τον Ατρόμητο. Δεν μασάει από Μασάι. Ούτε και από κανέναν άλλον.

 

Εβγαλε τον Βάις στο ημίχρονο με την Καλλονή όταν ο Σλοβάκος του έκανε χαρούλες, τον ίδιο με τον Σαβιόλα που τον έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο. Τέτοιες κινήσεις στέλνουν μηνύματα στους παίκτες ότι ο προπονητής τους δεν καταλαβαίνει από ονόματα. Αν πείσει ότι τα καταφέρνει και στην τακτική και ο Ολυμπιακός κάνει μερικά διαστήματα όπως το 45'-60' με τον Ατρόμητο, ο Μίτσελ την έχει σώσει την παρτίδα. Που στην περίπτωσή του ήταν σαν να μπαίνει με Ρήγα οκτώ στην αλλαγή από κούκο μονό, χωρίς επαφή στο ταμπλό. Αλλά δεν χρειάζονται βιασύνες, αφού δύο φορές ο Μπρίτο παραλίγο να ισοφαρίσει και να την κάνει την «κηδεία».

 

Στα new entries, ο Μπονγκ που δεν έχει συμπληρώσει εβδομάδα στην Ελλάδα έδειξε ότι το 'χει. Εκανε δύο μπασίματα, μία καλή σέντρα που καπάκωσε την μπάλα ο Σηφάκης και στην πλευρά του γινόντουσαν λιγότερες ζημιές απ' ό,τι στα δεξιά της άμυνας. Είναι βέβαια κομμάτι δύσκολο να βρεθεί αμυντικός που να κοψοχολιάζει λιγότερο τους συμπαίκτες του από τον Σαλίνο. Για τον οποίο επιμένω ότι όταν θα παίξει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα βρεθεί κανένας καλός από την πλευρά του και θα δούμε τον Σαλίνο να κάνει τον Ρίτσαρντ Χάρις στο «Ενας άνθρωπος που τον έλεγαν άλογο». Και για να μην ηρωποιούμε τον Ζαρντίμ, ανακάλυψη του Λεονάρντο είναι ο αμυντικός «Κέρβερος».

Αντίθετα ο Τσιρίλο δεν είναι ανακάλυψη κανενός. Οταν μετά και το ματς με τη Νίκη στην ΑΕΚ είδαν τα σκούρα πήρανε τον Τσιρίλο που έχει κλείσει τα 36 και στo soccer association τον είχαν να έχει κόψει το ποδόσφαιρο. Τώρα για τη Γ' Εθνική, που θα χρειαστεί και τσαμπουκάς, μια χαρά είναι ο σέξι Μπρούνο. Οπως και μια χαρά είναι να κρατιέται το μπάτζετ χαμηλά αλλά μην το πάμε και στην τρέλα. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει να είναι υψηλό το μπάτζετ στη Γ' κατηγορία. Οπως δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να έχει υψηλά έσοδα και η ΑΕΚ από τηλεοπτικά, διαρκείας και χορηγίες, θα περάσει τα δύο εκατομμύρια για να μην πω ότι θα φτάσει τα τρία.

 

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags