Μπορεί και οι δύο να προέρχονταν από νίκες, η Ξάνθη κόντρα στον Πανθρακικό και ο Εργοτέλης κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο σήμερα δεν βρήκαν δίχτυα και έτσι έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που αφήνει και τους δύο ικανοποιημένους βάσει του ποδοσφαίρου που έπαιξαν.
Προσπάθησε η Ξάνθη, σε κακή μέρα οι Κρητικοί...
Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο ματς και γρήγορα – γρήγορα (7' και 10') έχασε δύο καλές ευκαιρίες πρώτα με σουτ του Σολάρι και μετά του Μάνταλλου από πολύ κοντά. Μετά το 20' όμως, ο Εργοτέλης ισορρόπησε το ματς, ωστόσο δεν μπόρεσε με κανέναν τρόπο να πλησιάσει στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσει. Μάλιστα, στο 42' οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Σολάρι και πάλι έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, όμως ο Αθανασίου έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καθόλου καλός, αν και είχαμε κάποιες καλές στιγμές και από τις δύο πλευρές. Ο Εργοτέλης απείλησε με σουτ του Μπαμ Μπαμ στο 54', ενώ στο 71' ο Μπατιμπανγκά με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή τράνταξε το δοκάρι της Ξάνθης. Η φάση αυτή ξύπνησε μάλιστα για τα καλά τους γηπεδούχους, οι οποίοι στον τελευταίο εικοσάλεπτο πίεσαν πολύ για το γκολ της νίκης, στο 86΄είχαν και δοκάρι με κεφαλιά του Βάλλα, ωστόσο δεν βρήκαν δίχτυα και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Ξάνθη: Τσέμα, Μπέρτος (66’ Μπαξεβανίδης), Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μαρίν, Μάνταλος (76’ Τριάδης), Μαρσελίνιο (57’ Κάλβο), Σολάρι
Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας (43’ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος, Σαρρής, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Καρντόζο, Μπαντιμπανγκά, Μπαμ Μπαμ (70’ Ρομάνο), Αναστασάκος, Χάντι
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο