Facebook Pixel Στοχ ή Σαβιόλα;
| 2013-09-02 10:00:00

Στοχ ή Σαβιόλα;

Στοχ ή Σαβιόλα;

"Ντου στα Αποδυτήρια" για τους δυο παικταράδες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που μέχρι στιγμής έχουν "βγάλει μάτια" στη Σούπερ Λίγκα. Γράφει ο γνωστός - άγνωστος του sportdog.

Ο Ολυμπιακός καθάρισε εύκολα τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο κι αυτός εύκολα από τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός έκανε και δεύτερη γκέλα κολλητά κι έτσι απ΄ ό,τι φαίνεται μόνο μια ομάδα μπορεί να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό στην υπόθεση για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί κι έχουν ξεκινήσει με τρία στα τρία, ενώ στον Δικέφαλο, που μετράει μια ήττα, ο πήχης έχει μπει ψηλά και θα δούμε στην πορεία αν τελικά η υπέρβαση είναι εφικτή.

Ποιότητα

Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα. Ότι μέχρι τώρα την παράσταση στο πρωτάθλημα κλέβουν δυο παίκτες σούπερ ποιοτικοί. Ο Σαβιόλα με τη μεγάλη του καριέρα σε τόσες ομάδες και ο Στοχ που στα 23 του δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Το φίδι από την τρύπα

Ο Σαβιόλα, λοιπόν, ήταν και πάλι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Όπως και με τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός έκανε και απόψε στη Λιβαδειά εξαιρετικά την δουλειά του δείχνοντας ότι μπορεί να βγάζε αν χρειαστεί και μόνος του το φίδι από την τρύπα. Κέρδισε πέναλτι, έβαλε γκολ, έδωσε ωραίες πάσες, είχε συμμετοχή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, αφού μετά το 0-2 ήταν φανερό ότι ο Λεβαδειακός πέταξε λευκή πετσέτα. Κι έτσι ο Μήτρογλου έκανε το δικό του σόου.

Μαγικά πράγματα

Ο Στοχ έκανε μαγικά πράγματα σε ένα ακόμα παιχνίδι. Είναι ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ και μπορεί να συνδυάζει το θέαμα με την ουσία. Δημιουργός κι εκτελεστής μαζί. Ναι μεν είναι δανεικός και δεν ανήκει στον Δικέφαλο, όμως φαίνεται ότι έχει παθιαστεί και γουστάρει που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Το ομορφαίνουν

Ο Σαβιόλα και ο Στοχ ομορφαίνουν το πρωτάθλημα και είναι κάτι πολύ σημαντικό, αφού όπως όλοι βλέπουνε λόγω της οικονομικής κρίσης χάνονται πια τόσοι παίκτες που φεύγουν για το εξωτερικό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags