"Δεν το περίμενα έτσι το ντεμπούτο μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σ' αυτή τη μεγάλη ομάδα. Χαρούμενος που στο πρώτο κιόλας φιλικό που έπαιξα πέτυχα ένα γκολ και νίκησε η ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να νικάει η ομάδα όπου κι αν παίζει. Είτε είναι επίσημο, είτε φιλικό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον υπέροχο κόσμο. Είναι κάτι το αδιανόητο αυτό που ζούμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και βλέπετε ότι όπου και να πάει η ομάδα βρίσκεται δίπλα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτο".

Για την απόφασή του να συμφωνήσει με την Ένωση παρά το γεγονός ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής:
"Όλος ο κόσμος ξέρει ποια είναι η ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα και γι' αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω", τόνισε ο Πλατέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που θα κάνει να κερδίσει φανέλα βασικού:

"Το αν θα κερδισω θέση στην ενδεκάδα θα το κρίνει ο προπονητής. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω σωστά και όλοι μαζι να πάμε την ομάδα εκει που αξίζει".