Κατ' αρχάς, βέβαια, δεν ευθύνονται και τόσο πολύ οι ίδιοι, αλλά εκείνοι που τους δίνουν βήμα να μιλήσουν. Αλλά εάν είχαν λίγη τσίπα θα απέφευγαν να μιλήσουν και να πάρουν θέση. Αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Το θράσος τους είναι απύθμενο. Είναι απίστευτοι σας λέω.

Μιλάνε για απαράδεκτες μεταγραφικές επιλογές, για αστείο ρόστερ, για αστεία επιλογή προπονητή στο πρόσωπο του Χατζηνικολάου. Για ανίκανη διοίκηση, για ανίκανους ποδοσφαιριστές, για σχεδιασμό που θα ρίξει τον Αρη στη Β' Εθνική. Οι οπαδοί του Αρη έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν, παλιοί ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν, ακόμη και οι οπαδοί του Θρασύβουλου και της Κάτω Ραχούλας έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν άποψη και να μιλήσουν. Εσείς όμως δεν έχετε, ρε φίλε.

Κατέστρεψαν τα πάντα, παραμύθιασαν τον κόσμο που τους πίστεψε, έφτασαν το άνοιγμα του Αρη στα 30 εκατομμύρια ευρώ, καταδιώκουν τον Αρη η Εφορία, επιχειρήσεις, διαφημιστικές εταιρείες, αθλητές, προπονητές, ακόμη και οι εξωγήινοι, και εκείνοι βγαίνουν σήμερα και κάνουν κριτική.

Είχε η διοίκηση την οικονομική δυνατότητα να πάρει μεγάλο προπονητή; Με άδειο ταμείο και μόνο χρέη που άφησαν όλοι αυτοί μπορούσε να γίνει κάτι άλλο; Είχε την οικονομική δυνατότητα να πάρει καλύτερους από τον Ουντότζι και τον Ελσνερ;

Δεν απαλλάσσει κανείς τη διοίκηση Ηλιάδη. Οχι. Αλλά όχι να μιλάνε και όλοι αυτοί. Μέχρι προχθές έσερναν μερικούς από αυτούς στα αστυνομικά τμήματα για τα χρέη του Αρη. Και όταν έτρεχε εδώ και τρεις μήνες η διοίκηση Ηλιάδη για να πείσει τους πιστωτές έτσι ώστε να μη διαλυθεί ο Αρης, εκείνοι έπιναν φραπέ στις παραλίες. Και επαναλαμβάνω, δεν απαλλάσσει κανείς τη διοίκηση για τα λάθη που πράγματι έχουν γίνει. Αλλά να βγαίνουν και να μιλάνε αυτοί; Που έφεραν τον Ολίβα, τον Αλκαράθ και τις καραβιές των Λατίνων;

Πώς είπατε;

Είναι από εκείνα που συμβαίνουν στον παγκόσμιο αθλητισμό, που σε καταδικάζουν και δεν μπορείς όσο κι αν θέλεις να αντιστρέψεις την κατάσταση και τη ζημιά. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα του Κατίδη δείτε και ερευνήστε. Και το θέμα είναι ότι και η θέση του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Και ειδκά όταν υπάρχει στον ΠΑΟΚ και ο Σέρβος Βούκιτς, εκτός όλων των άλλων.

SMS

@Και η αλήθεια είναι ότι να σπεύσεις τώρα να κάνεις μία δήλωση ή να θελήσεις να προστατεύσεις το περιουσιακό σου στοιχείο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

@Δεν είναι μόνο ότι έχεις στην ομάδα σου έναν Σέρβο, είναι η γενικότερη φιλοσοφία με τις επικίνδυνες για την Ελλάδα επεκτατικές (και όχι μόνο) τάσεις και επιδιώξεις εκείνων που διαφημίζεις και καυχιέσαι στην μπλούζα που φόρεσες και ανέβηκε στο Facebook.

@Το να ισχυριστείς εκ των υστέρων και αφού πρώτα έχεις διαπιστώσει πόσο εξαγριώθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν είναι μόνο μάταιο, αλλά και αστείο. Σε εκθέτει ακόμη περισσότερο.

@Σύμφωνα με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις και απόψεις του Ιβάν Σαββίδη σε θέματα πολιτικής και πατριωτισμού, το πιθανότερο είναι να τελειώσει ο ίδιος τη διαδρομή του Κάτσε στον ΠΑΟΚ.

@Και κάτι πολύ σημαντικό επίσης. Οταν δεν ξέρεις (όπως ο Κάτσε δήλωσε) τι σημαίνει το UCK, δεν παίρνεις κατά τη φωτογράφηση και τη συγκεκριμένη στάση που πήρες και κυρίως το σήμα που έκανες με τα χέρια σου. Απλά πράγματα.

Το άδοξο τέλος του Κάτσε

Οτι είσαι νεαρός δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεσαι. Και πριν κάνεις κάτι πρέπει να βουτάς το κεφάλι σου (το πάνω) στη λογική. Και αν δεν ξέρεις, να ρωτάς. Αυτό που έκανε ο Κάτσε είναι πολύ χειρότερο απ' αυτό που έκανε ο Κατίδης. Και είναι κρίμα να καταστρέφεις μια καριέρα με αυτόν τον τρόπο. Πάει και τελείωσε και αυτό δεν θα αλλάξει. Ο κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ τον έχει βγάλει από χθες από την καρδιά του. Και όπως συνέβη και στην περίπτωση του Κατίδη, ό,τι κι αν προσπαθήσουν να κάνουν τώρα και ο αθλητής και ο ΠΑΟΚ δεν θα καταφέρουν να το σώσουν.

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα

Και η δήλωση που έκανε ο Κάτσε χθες λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Facebook τον εξέθεσε ακόμη περισσότερο. «Δεν ήξερα τι σημαίνει το UCK» είπε το παλικάρι. Τώρα τι του λες; Οχι πείτε μου. Κρίμα, Εργκους Κάτσε. Πολύ κρίμα σου.

Πηγή: Goal