Facebook Pixel Μπάγεβιτς: «Θα προσφέρει στον Αρη ο Μιλίνκοβιτς»
| 2013-09-09 19:36:00

Μπάγεβιτς: «Θα προσφέρει στον Αρη ο Μιλίνκοβιτς»

Μπάγεβιτς: «Θα προσφέρει στον Αρη ο Μιλίνκοβιτς»

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς μίλησε για την συνεργασία του Άρη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς ζητώντας από τους Αρειανούς να τον στηρίξουν για να πετύχει.   

«Δεν είχαμε πολλές σχέσεις με τον Ζόραν, όμως γνωριζόμαστε, είναι αξιόλογος άνθρωπος και θέλει να πετύχει», ήταν το αρχικό σχόλιο του «Ντούσκο».

«Ως ποδοσφαιριστής έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως δεξί μπακ, έπαιξε σε μεγάλες ομάδες και ήταν πολύ καλός παίκτης, ενώ σαν προπονητής ξεκίνησε τώρα, έχει τη δική του φιλοσοφία και αν τον βοηθήσουν οι συνθήκες πιστεύω ότι θα προσφέρει πολλά στην ομάδα του Άρη», συμπλήρωσε ο Μπάγεβιτς.

Συνεχίζοντας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: «Μέχρι τώρα τα πηγαίνει μια χαρά, δεν ήταν άλλωστε τυχαία δυο χρόνια καλύτερος προπονητής στη Σερβία και δεν βγαίνεις εύκολα καλύτερος προπονητής στη Σερβία. Θα πρέπει να έχεις κάνει επιτυχίες. Θα βοηθήσει πιστεύω τον Άρη, με το δικό του τρόπο δουλειάς θα αλλάξει την κατάσταση και θα περάσει στους παίκτες την καλή ψυχολογία».

Ο Σερβοέλληνας προπονητής καταλήγοντας τόνισε: «Καλή επιτυχία να ευχηθώ τόσο στον Μιλίνκοβιτς τόσο και στον Άρη, αλλά χρειάζεται βοήθεια και αυτό είναι βασικό, είναι νέος προπονητής και αν στηριχτεί, θα τα πάει μια χαρά. Αυτό να το θυμάστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags