Facebook Pixel Σέξι Καλλονή στη Ριζούπολη!
| 2013-09-15 20:11:00

Σέξι Καλλονή στη Ριζούπολη!

Σέξι Καλλονή στη Ριζούπολη!

Τριάρα... ξεγυρισμένη έριξε η Καλλονή στον Απόλλωνα, κάνοντας επίδειξη δύναμης στην ελαφρά ταξιαρχία!

Την τρίτη (συνεχόμενη) νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καλλονή στη Ριζούπολη! Η ομάδα της Λεσβου επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα με καταπληκτική εμφάνιση και έδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι μία ομάδα... ερωτεύσιμη!

Ύστερα από το στείρο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος πιο ορεξάτοι και ουσιαστικοί. Στο 53' άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Μανούσου, ενώ στο 66' ο Πίντο με απευθείας εκτέλεση έκανε το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του Μαρσέλο να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Βραζιλιάνος πρόλαβε την έξοδο του Τζόρβα, τον οποίο κρέμασε και σημείωσε το 0-3.

Ο Απόλλωνας το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 90' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετρόπουλου (1-3). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 58' και ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 0-1, ακυρώθηκε γκολ του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, καθώς ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Έτσι η Καλλονή πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης (με 9 βαθμούς), ενώ ο Απόλλων παρέμεινε στην 14η θέση με 3 βαθμούς.

Απόλλων : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κόρμπος, Αλβάρεζ, Γκουέλα, Μπλάζεκ, Εγκόν, Πετρόπουλος

ΑΕΛ Καλλονής : Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Άλβες, Φαρία, Λεοζίνιο, Γκόμεζ, Μανούσος, Καζάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags