Facebook Pixel Ευλογία ο κοντός κι ο ψηλός!
| 2013-09-17 11:08:00

Ευλογία ο κοντός κι ο ψηλός!

Ευλογία ο κοντός κι ο ψηλός!

Ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου ταίριαξαν πολύ γρήγορα μαζί. Γράφει ο Μπάμπης Παπάζογλου.

Το δίδυμο του ψηλού με τον κοντό, που έκανε θραύση στο Καραϊσκάκη πριν από τρεις δεκαετίες στο Καραϊσκάκη (Μητρόπουλος - Αναστόπουλος) επέστρεψε με τη νέα του... εκδοχή, στα πρόσωπα των Μήτρογλου και Σαβιόλα. Μία... ευλογία για τον Μίτσελ, που βλέπει, όπως και όλοι μας ότι μπορεί να «καθαρίζει» με αυτούς τους δύο εύκολα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αλλο το ποδόσφαιρο τώρα, διαφορετικοί και οι παίκτες, αλλά ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου ταίριαξαν πολύ γρήγορα μαζί, υποχρεώνοντας τον Ισπανό να διαφοροποιήσει τα αρχικά του πλάνα και να παίζει με δύο φορ. Με πρέσινγκ, συνδυασμούς, γρήγορο ποδόσφαιρο, με ένα χορταστικό 4-0 στέλνει την ομάδα του με την καλύτερη ψυχολογία για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Παρί.

Ευλογία για τον Μίτσελ ήταν όλη η εικόνα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός αποδεικνύει ότι φτιάχνει μία ομάδα που θα παίρνει τις νίκες, αλλά και θα παίζει και μπάλα για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο να τη βλέπει. Αν ξεκινήσει καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορεί να αισθάνεται πιο σίγουρος από ποτέ φέτος, κερδίζοντας πολλούς από τους χαμένους πόντους του καλοκαιριού. Ο Ολυμπιακός δείχνει πλέον ομάδα που έχει ταυτότητα και πλάνο και -κυρίως- μπορεί να κάνει στο γήπεδο αυτά που υπόσχεται. «Ο.Κ.», η Ξάνθη θύμιζε σάκο του μποξ, αλλά αν θυμηθούμε την περσινή σεζόν, καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά. Το επόμενο στοίχημα για τον Μίτσελ είναι να βάλει στην ομάδα και τους νεοφερμένους Γιαταμπαρέ, Ντινγκά. Τον πρώτο τον είδαμε για περίπου μισή ώρα και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να «δέσει» με τους υπόλοιπους.

Και δύο πράγματα ακόμη: Ο Βάις έχει φορμαριστεί για τα καλά και είναι ο ακραίος που έλειπε από τους Πειραιώτες. Και δεύτερον, είχαμε καιρό να δούμε τον Ολυμπιακό παραμονή αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ να μην κάνει αγγαρεία. Αν συνεπάγεται αλλαγή νοοτροπίας, τόσο το καλύτερο για τη συνέχεια...

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags